Mr. Bannon erősen bírálja az HBO Vice hazugságait és félrevezetését

By GTV 新闻访谈 作者:纽约香草山农场 文真

匈牙利语翻译:永远的诺亚方舟


图片来源:网络截图

December 26-án Mr. Bannon közzétett egy Gettr-cikket, amelyben erősen bírálta az HBO Vice hazugságait és elferdített jelentéseit Guo Wengui úrról és a forradalomról.

A Gettr cikkében Mr. Bannon, mint mindig, dicsérte Guo urat bölcsességéért és bátorságáért, hogy felfedje az HBO Vice hazugságait. És a videófelvétel egész folyamata, a teljes interjúfolyamat filmezése, és a megfelelő időben történő nyilvánosságra hozatala.

A friss hírek forradalmának elindítása óta Guo úr könyörtelenül felfedi az igazságot a vuhani biológiai fegyverek laboratóriumáról. Fedezd fel a bűnöző Fauci hazugságait. Felfedte, hogy a CCP magas rangú tisztviselői végezték el az „emberi szervek” élő emberektől való kigyűjtését. És az a tény, hogy a náci típusú népirtást Xin Jiang-ban hajtották végre.

Bannon úr kiemelten rámutatott, hogy az HBO Vice Guo úrról szóló félrevezetése azt bizonyítja, hogy az amerikai médiavállalat hízelgő és megalkuvó a CCP bűnözői csoportjával. Az HBO Vice már régóta a CCP futókutyája. A kínai nép, az amerikai nép és az egész emberiség érdekeinek védelme érdekében fel kell Pusztítsd el a CCP bűnözői csoportját.

A cikk tartalma csak a szerző személyes nézeteit képviseli, és a Gnews platform semmilyen jogi kockázatot nem vállal.

参考链接:https://gettr.com/post/pkonj1d4f8

原文链接:GNews APP 分享 (https://gnews.org/zh-hans/1795132/)

编辑:云彩

免责声明:本文内容仅代表作者个人观点,平台不承担任何法律风险。

1 评论
Inline Feedbacks
View all comments
wenge
4 月 之前