Μεταφραστής: Himalaya Spain – 太阳花

Η εικόνα είναι από την ιστοσελίδα (Στιγμιότυπο οθόνης Gettr)

Σύμφωνα με τα νέα του Gettr στις 24 Ιουνίου, ο κ. Μπάνον δέχτηκε πρόσφατα μια συνέντευξη με τη φάρμα Yingxi της Νέας Ομοσπονδιακής Πολιτείας της Κίνας και μίλησε για την αλλαγή στη δήλωση του ΠΟΥ.

Ο κ. Μπάνον πιστεύει ότι το Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα έχει διεισδύσει και χειραγωγήσει σχεδόν κάθε υπηρεσία του ΟΗΕ, ειδικά τον ΠΟΥ.  Γνώριζαν ότι ο ιός Corona ήταν πολύ πιθανό να απελευθερωθεί από το CCP, αλλά ήθελαν να ευχαριστήσουν το Κομμουνιστικό Κόμμα της Κίνας και αρνήθηκαν κατηγορηματικά ότι ο ιός προήλθε από το εργαστήριο.

Ωστόσο, καθώς τα μέσα ενημέρωσης όπως το Warroom συνεχίζουν να αποκαλύπτουν την αλήθεια, οι αλλαγές στην πολιτική μορφή των Ηνωμένων Πολιτειών μπορεί τελικά να οδηγήσουν σε ακρόαση για την προέλευση του ιού και όλα τα στοιχεία σχετικά με τον ιό ελπίζουμε να αποκαλυφθούν στον κόσμο  .  Ο ΠΟΥ προσπάθησε να πάει ένα βήμα μπροστά, αποκόπηκε από το CCP και ξαφνικά άλλαξε τη δήλωσή του για την προέλευση του ιού Corona, λέγοντας ότι ο Γενικός Διευθυντής Tedros Adhanom Ghebreyesus πίστευε ιδιωτικά ότι ο ιός προήλθε από διαρροή σε εργαστήριο της Γουχάν  .  Απλώς προσπαθούν να ξεφύγουν από τις ευθύνες τους.

Αλλά σε κάθε περίπτωση, πιστεύω ότι από τον Ιανουάριο του επόμενου έτους, η πλήρης λογοδοσία του CCP θα είναι συντριπτική.

Σύνδεσμος του αρχικού άρθρου:  https://gnews.org/post/pdra7c38

Αναρτήθηκε από :Wenliu

More information, follow us 

New York MOS Himalaya |GTV

New York MOS Himalaya |MOS TALK

New York MOS Himalaya |Gettr

New York MOS Himalaya |YouTube

Free to Join New York MOS Himalaya|Discord