作者: April-四月/ Wakeup文醒

匈语翻译: 永远的诺亚方舟

图片: TheWorkersRights

Keleti idő szerint 2021. február 17-én a Fox News interjút adott ki Mike Pompeo volt amerikai külügyminiszterrel. Az interjú során Pompeo úr felszólította a világ minden országát, hogy bojkottálják a Kínában 2022-ben megrendezett téli téli olimpiát.

Mr. Pompeo összehasonlítja ezt a téli olimpiát az 1936-os berlini olimpiával, Azt mondta: “Az ellenállás érdekében együtt kell működnünk a Nemzetközi Olimpiai Bizottsággal és a világ minden táján lévő partnereivel.  Az ilyen (népirtó) bűncselekmények elkövetése után a CCP-nek soha nem szabad elnyernie az olimpiai játékok megrendezésének megtiszteltetését. “

Az Epoch Times szerint február 15-én, keleti idő szerint Michael Waltz (Micheal Waltz) republikánus kongresszusi képviselő indítványt javasolt, amely az Egyesült Államokat arra is sürgette, hogy bojkottálják a 2022-es téli olimpiát a Kínai Kommunista Pártban. Ez a szenátusi állásfoglalás, most 6 republikánus szenátor támogatj.

Az olimpiai játékok fejlődése során az olimpiai szellem eredete az ókori Görögország erő- és egészségvédelme, míg a modern olimpiai szellem a világbékét, a barátságot, az egységet és a tisztességes versenyt szimbolizálja. Mint mindannyian tudjuk, az olimpiai játékok több mint 120 éves történetében elmondható, hogy az 1936-os berlini olimpia az olimpiai szellem rontása volt, és megszégyenítette az olimpiát. Ezúttal, miután a CCP-t “népirtásnak” minősítették, az amerikai politikusok az olimpiai játékok rendezéséhez szükséges képesítésük törlését szorgalmazták, ami messzemenő jelentőségű.

Az amerikai választások után az Egyesült Államok politikai színtere óriási változásokon ment keresztül, az elmúlt két párt “kétpárti” és “egymás után sikeres” négy nagy frakcióvá vált. Pompeo úr az egyik képviselő. A CCP “népirtását” és , emberiség elleni bűncselekményeit” Pompeo úr utolsó hivatali napja (2021. január 19.) azonosította. Kevesebb mint egy hónap elteltével Pompeo úr javasolta a CCP olimpia bojkottját. A nézőpont szerint ez a Trump-adminisztráció leverése után az Egyesült Államok Pompeo úr által képviselt igaz erői átcsoportosultak és fegyvert mutattak be a kommunisták megsemmisítésére.

Másodszor, a CCP mindig is különféle diplomáciai módszereket folytatott, például “sportdiplomáciát”, “kulturális diplomáciát” stb., És a sportdiplomácia még fontosabb, mert az Egyesült Államokkal folytatott jégtörő diplomácia a sportra támaszkodik. Pompeo úr vonzereje éppen a sporttal kezdődött, amelyet a CCP érdekel leginkább. A “sportszakadás” a világ “elválasztásának” kezdete a CCP-tól.

A CCP “népirtásának” és “emberiség elleni bűncselekményeinek” korábbi jellemzése a CCP minőségi meghatározása. Ha nincsenek konkrét támogató intézkedések, akkor a “CCP elpusztítása” csupán papír kérdése.

És ezúttal a CCP olimpiai játékainak bojkottálására szólít fel az Egyesült Államok igaz ereje, amely újabb súlyos csapást jelent a “CCP elpusztításában.”  Jelzi, hogy a CCP “bekerítését és elnyomását” papírról cselekvésre hajtották végre.  Egyrészt a világ minden országának “sorban kell állnia”, és nem kell képesek egyik oldalról a másikra visszavonulni, másrészt a CCP “népirtás” vádjai teljesen megerősíthetők, és soha nem fognak visszatérni!

Végül ez egyúttal Pompeo úr kísértése a Biden-kormány felé, hogy lássa, hogyan reagál Biden. Ha a Biden-adminisztráció beleegyezik a bojkottálásba, arra ösztönzi a Biden-adminisztrációt, hogy szakítson a CCP-val. Most úgy tűnik, hogy a Biden-kormány különféle módon próbálja eltávolítani a “népirtás” vádjait a CCP-ból, mégpedig azon a káron, hogy a “terrorszervezetet” eltávolítják a husszein fegyveres erőktől. és megmentik a “kommunista pártot”. Ha a Biden-adminisztráció nem ért egyet a bojkottal, akkor az Egyesült Államok más frakcióinak és a világ igaz erőinek megadja a kiindulópontot a Biden-adminisztráció megtámadásához: A CCP-t “népirtásnak” és “emberiség elleni bűncselekményeknek” határozták meg. és még mindig a társaságában vagy., Mi a szándékod? Úgy gondolom, hogy a Biden-adminisztráció gondosan mérlegeli és óvatosan bánik vele. 

Pompeo úr által képviselt Egyesült Államok igazságos erői már tettek lépéseket a téli olimpiák súlyos csapásának kiváltására. A Biden-frakció számára ez dilemma. Lássuk, hogyan reagál a Biden-kormány. 

原文: