Author: 孔雀 Editor: 庚子灭共(文瑞)

荷兰语翻译:荷兰郁金香 荷兰语校对:木木

De Chinese term voor ‘proxy’, iemand die een doel dient namens iemand anders, is ‘witte handschoenen’, wat onderstreept dat men moet schoonmaken na het vuile werk van iemand anders en geen vingerafdrukken moet achterlaten. De Chinese Communistische Partij (CCP) propageert dat ze de mensen dient, terwijl ze in werkelijkheid de Chinese economie verdeelt over een handvol families, en ze gebruiken ‘witte handschoenen’ als frontsoldaten voor financiële, politieke en diplomatieke operaties, en ook voor onbeperkte oorlogsplan gecodeerd met “BGY” (blauw, goud, geel), waarbij informatiecontrole, geld en seksuele omkoping werden gebruikt om westerse hoogwaardigheidsbekleders ten val te brengen.

Secretaris-generaal XI Jinping werd door de oud-gardisten aan de macht gezet omdat ze dachten dat hij geen grip had op essentiële middelen en daarom gemakkelijk te controleren was, niet wetende dat XI een stappenplan had om in een aantal jaren bevoegdheden van hen weg te rukken. Een strategie voor XI was om een ​​vreedzame relatie met Rusland te verzekeren. Daarvoor benoemde hij Yue Xinyu als contactpersoon tussen hem en Poetin, waarbij hij te dure olieovereenkomsten vastlegde die grote winsten voor beide clans opleveren. De operatie was discreet. Yue Xinyu, “witte handschoenen” van XI, komt niet voor in de officiële beschrijving van zijn Golden Brick Capital Management Ltd., noch treedt hij op in de media.

De volgende stap voor XI was om zijn relatie tot de Amerikaanse politiek te versterken. Joe BIDEN werd een magische sleutel die openstond voor vele lagen van de Amerikaanse politiek en belangengroepen, waardoor XI op een snelle manier de Amerikaanse relaties kon stelen die de andere families al decennia hadden onderhouden. YE Jianming, voorzitters van CEFC CHINA ENERGY COMPANY LIMITED, die op de Fortune 500-lijst van 2016 op 39-jarige leeftijd terechtkwam en werd beschouwd als ‘China’s nieuwste oliebaron’, was een van de belangrijkste ‘witte handschoenen’ voor de familie van Hunter Biden. De bedrijven waarmee Hunter BIDEN mee te maken had, zijn staatsbedrijven of militaire ondernemingen die als privébedrijven werden afgedekt om wettelijke beperkingen te omzeilen. Hunter BIDEN werd gespeeld door ‘witte handschoenen’ die rapporteren aan verschillende families, maar collectief de onbeperkte oorlogsstrategie en expansie-ambitie van de CCP volgen. Met inspanningen van “witte handschoenen” zoals YE en de enorme financiële steun van de CCP, worden de BIDEN’s bereid tot XI’s stevige alliantie en slachtoffers van het BGY-plan.

Joe BIDEN zei tijdens zijn campagne dat als hij tot president werd gekozen, hij China zou eisen om het verlies van Amerika over Covid-19 te compenseren. Het klinkt als een belofte om Amerika te helpen, maar in feite een gunst voor XI. In een groots plan, door BIDEN te laten kiezen, zouden XI en BIDEN ervoor zorgen dat het Amerikaanse rechtssysteem onderzoek doet naar overzeese bezittingen van de rivalen van XI, te beginnen met de families Jiang, Zeng en Meng, die hun enorme bezittingen gebruiken om de VS te compenseren, waardoor ze twee vogels met één steen raken- waardoor BIDEN lijkt op de koning van gerechtigheid en ondertussen de vijanden van XI neerslaat.

Aan de andere kant, door de bedrijven van de ‘witte handschoenen’ te gebruiken om toonaangevende spelers in hightech en hoogwaardige industriële sectoren in de VS te kopen, zoals het auto-onderdelenbedrijf Henniges in Michigan, zal de CCP in China produceren en verkopen. terug met een lagere prijs naar de VS waar het vandaan kwam. De CCP gebruikt haar nationale macht om lokale industrieën te verpletteren, waardoor miljoenen banen verloren gaan in de VS.

Het plan liep jarenlang soepel. Maar de dag des oordeels van YE kwam in 2018 toen hij in hechtenis werd genomen nadat XI verdacht werd van zijn connectie met de voormalige politieke vijand BO-familie van XI. YE heeft naar verluidt tijdens hechtenis meerdere “hartaanvallen” gehad. De discussie over zijn leven of dood duurde maar een paar dagen. De families van de politieke vijanden van XI zorgden ervoor dat de harde schijf, die het bewijs bevat van de samenzwering van XI en BIDEN, wordt afgeleverd bij sleutelfiguren in de VS, ze deden het uit wraak en ook voor hun eigen veiligheid. In deze harde schijf werd een spraakopname gevonden, waarin Hunter BIDEN klaagde over de vermissing van zijn partner YE.

Het leven van “witte handschoenen” kan verleidelijk zijn voor degenen die worden gedreven door snel materieel succes. Er wordt echter niet verwacht dat de “witte handschoenen” van CCP lang zullen leven. Het CCP-systeem werkt als een supermolen die alles op zijn weg in stukken versnippert. De zware “witte handschoenen” van CCP – Jack Ma – zijn bijvoorbeeld ondervraagd door vier overheidsinstanties, wat aangeeft dat zijn leven op het punt staat te eindigen. De “witte handschoenen” die CCP-families dienen, zijn typisch zeer bekwame mannen van buiten de Rode Aristocraten, zonder directe afstamming van de heersende families, en worden gebruikt en afgevoerd naar de wil van hun meesters.