By:秘密翻译组-原创组 大浪小水花

Hungarian Translator:永远的诺亚方舟

Image from the internet

A 2022. május 13-i élő adásban Guo Wengui úr részletesen elemezte társaival a digitális valuta összeomlásának három okát.

Először is, a digitális valuta összeomlásának fő okai az orosz-ukrán háború és a kommunista párt. Amikor a Kommunista Párt előre látta, hogy az Egyesült Államok szélsőséges szankciókat fog kiszabni ellene, nagyszámú átruházott vagyont kezdett el értékesíteni, ami felgyorsította a Kommunista Párt ingatlan-pénzügyi készleteinek összeomlását. A kommunista párt kiszabadult a nyugati pénzügyi rendszerből, ami az egész piac összeomlását okozta.

Másodszor, a jelenlegi globális piaci helyzetben Hongkong az amerikai dollárról való leválasztásra készül, a digitális kriptovaluta összeomlik, a Dow Jones Index pedig erősen ingadozik. 200 billió globális valutát nyomtattak túlzottan, így a globális infláció elérte az 5-8%-ot.

A globális GDP 50%-kal nőtt, miközben a valutakibocsátás növekedése 100%-kal nőtt, ami a vagyon több mint 50%-ának elpárologtatásának felel meg, és a valuta már nem értékes. A bankbetétek értéke nagyot zuhant, az emberek kezében lévő vagyon pedig zuhant. Az emberiség végrehajtotta a történelem legnagyobb QE-jét, 2008-tól napjainkig mindent visszaadva.

Guo úr rámutatott, hogy a gazdasági összeomlással ezúttal a pénz a piacról eltűnt és elpárolgott.

Harmadszor, az oltóanyag-válság folyamatosan érinti az embereket, és sokan felismerték, hogy közeleg az oltási katasztrófa. Az oltóanyag-válság beköszönte előtt az emberiség egy példátlan pénzügyi sötét korszakba lép: a legális valutarendszer összeomlása, a digitális valuta összeomlása és a pénzügyi termékek összeomlása. A hongkongi dollár eltűnik, a renminbi pedig papírhulladék lesz.

Guo úr rámutatott, hogy a gazdagságnak ez a tömeges elpárolgása a leghosszabb ideig tartó és leghatékonyabb gazdasági háború a Nyugat ellen a CCP részéről. Aztán lesz egy hosszú távú pénzügyi világválság, a tőzsdei pénzügyi piac válsága. Ez a pénzügyi válság az emberiség történetének legtragikusabb pénzügyi háborúja.

Guo úr úgy véli, hogy a CCP meg fogja támadni Tajvant, amikor a nyugati országokat a pénzügyi válság ostromolja. A közelmúltban kialakult pénzügyi piaci helyzet alapján Guo úr úgy ítéli meg, hogy a CCP bármikor fellép Tajvannal szemben.

A cikk tartalma csak a szerző személyes véleményét képviseli, a Gnews platform semmilyen jogi kockázatot nem vállal.

PostGradient Boost

News Link:

GNews APP