Μεταστροφή: Himalaya Spain – 太阳花

Σύμφωνα με αναφορές των μέσων ενημέρωσης του FNN: Η ιαπωνική κυβέρνηση είπε ότι ακύρωσε 40 εκατομμύρια δόσεις, ή το ένα τρίτο της σύμβασης προμήθειας για το εμβόλιο COVID-19 που παρήγαγε η AstraZeneca.  Ο Sahara, διευθυντής υγείας στο Υπουργείο Υγείας, εξήγησε: «Υπογράψαμε σύμβαση αγοράς με την AstraZeneca (συνολική ποσότητα του πρώτου και του δεύτερου εμβολίου) για 120 εκατομμύρια δόσεις. Αν και υπάρχει πιθανότητα η προμήθεια να μην είναι διαθέσιμη λόγω  ακύρωση, 40 εκατομμύρια έχουν ακυρωθεί».

Η εικόνα είναι από ιστοσελίδα

Για τα υπόλοιπα 80 εκατομμύρια δόσεις, η κυβέρνηση είπε ότι περίπου 200.000 θα δοθούν στις τοπικές αρχές για εγχώρια χρήση και 60 εκατομμύρια θα δοθούν στο εξωτερικό ως διεθνείς δωρεές.  Ως προς το συγκεκριμένο περιεχόμενο του τέλους ακύρωσης, η κυβέρνηση δήλωσε ότι είναι άβολο να το ανακοινώσει σε αυτή τη φάση γιατί έχει υπογράψει «συμφωνία μη δημοσιοποίησης».

Από τις δεσμευμένες 120 εκατ. δόσεις μέχρι την ακύρωση της αγοράς 40 εκατ. δόσεων και 60 εκατ. δόσεις θα δωρίσουν σε χώρες του εξωτερικού.  Δεν είναι δύσκολο να δούμε ότι μετά τη λήψη του εμβολίου Covid, τα επακόλουθα που προκαλούνται από διάφορες παρενέργειες έχουν γίνει κατανοητά από πολλούς ανθρώπους.  Οι αντιεμβολιαστικές φωνές πολλών επαγγελματιών γιατρών και η αδυναμία να αποτραπεί η εξάπλωση του μολυσμένου μετά την ένεση έχουν κάνει τους Ιάπωνες να επαγρυπνούν σχετικά με το ίδιο το εμβόλιο, το οποίο είναι καλό φαινόμενο.  Όσο για τις διάφορες συνέπειες που προκαλούν τα εμβόλια, θα είναι μια τεράστια πρόκληση για κάθε χώρα στο μέλλον.

Σύνδεσμος του αρχικού άρθρου: 警惕疫苗!日政府取消1/3中共病毒疫苗购买计划 – GNEWS

Αναρτήθηκε από :Xiaolunn

More information, follow us 

New York MOS Himalaya GTV

New York MOS Himalaya |MOS TALK

New York MOS Himalaya |Gettr

New York MOS Himalaya |YouTube

Free to Join New York MOS Himalaya|Discord