Diterjemah oleh: Pasukan Pendidikan MOS – James. L

Dalam siaran langsung besar pada 6 Mac, Miles Guo mengambil propaganda maklumat vaksin virus PKC sebagai contoh untuk menjelaskan bahawa mempertahankan kebenaran datang daripada kekuatan.

The United States Supreme Court in Washington, U.S. REUTERS/Evelyn Hockstein

Miles mengatakan manusia di seluruh dunia sedang menghadapi tukaran signifikan yang dibawa oleh media sosial tidak pernah dihadapi sebelum ini. Maklumat yang banyak boleh mengelirukan orang sebab mereka tidak dapat membezakan antaran berita benar dan berita palsu.

Terdapat banyak maklumat mengenai pelbagai keburukan vaksin virus PKC; Mahkamah Agung A.S. baru-baru ini telah menyampaikan keputusan mengenai pendedahan vaksin. Di samping itu, hampir tiada media arus perdana Bahasa Inggeris melaporkan keputusan undang-undang utama. “Media arus perdana” bertindak mengikut niat kuasa di belakang tabir. Parti Komunis China dan kuasa gelap paya Barat yang mengawal media berbahasa Inggeris.

Seorang hakim A.S. menyiratkan Miles walaupun A.S. adalah sebuah negara demokrasi, mahkamah A.S. bekerja untuk Presiden Amerika Syarikat. Keadilan bergantung pada kekuatan dan sebahagian dari Tuhan. Hari ini, penghakiman Mahkamah Agung A.S. mengenai maklumat vaksin virus PKC tidak dapat dihalang oleh kerajaan A.S..

Miles berharap rakyat Negara Persekutuan Baharu China dapat memahami kekuatan yang benar datang daripada platform dan media yang mencerminkan keupayaan untuk mengawal maklumat. Di dunia ini, jika anda mempunyai media dan wang, anda adalah raja; Jika anda mempunyai wang tanpa media, anda boleh digodam bila-bila masa; Jikan anda mempunyai media tanpa wang, ada kemungkinan anda akan mengkhianati hati nurani anda bila-bila masa. Yang benar adalah antara media dan wang, bukan di mahkamah.    

Rujukan: https://gnews.org/post/p2153150/

Disiarkan oleh: Xiaolunn

More information, follow us 

New York MOS Himalaya GTV

New York MOS Himalaya |MOS TALK

New York MOS Himalaya |Gettr

New York MOS Himalaya |YouTube

Free to Join New York MOS Himalaya|Discord