Μεταφραστής: Himalaya Spain – 太阳花

Ο Peter Navarro, πρώην εμπορικός σύμβουλος της κυβέρνησης Τραμπ, δήλωσε σε μια συνέντευξη στο Newsmax στις 7 Φεβρουαρίου ότι δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο διευθυντής του Εθνικού Ινστιτούτου Αλλεργιών και Λοιμώξεων (NIAID) και ο επικεφαλής ιατρικός σύμβουλος του προέδρου, Anthony Fauci, γνώριζε ότι ο κορωνοϊός προήλθε από το Ινστιτούτο Ιολογίας της Γουχάν.

Πηγή εικόνας: CNN

Ο Navarro έδειξε μια φωτογραφία του Ινστιτούτου Ιολογίας της Γουχάν και είπε στον οικοδεσπότη Eric Bolling: «Χωρίς αμφιβολία, εδώ προήλθε ο κορωνοϊός και βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από το σημείο όπου ξέσπασε ο Covid-19. Ο Fauci γνώριζε τον Ιανουάριο του 2020  ότι είχε χρηματοδοτήσει τα πειράματα Gain of Function του Ινστιτούτου Ιολογίας της Γουχάν, τα οποία θα επέτρεπαν στο Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα να κατασκευάσει γενετικά βιολογικά όπλα, το λεγόμενο «SARS-CoV-2».

Τον Σεπτέμβριο του 2021, μια αναφορά στο National Pulse ανέφερε ότι ο Πρόεδρος της EcoHealth Alliance Peter Daszak μίλησε σε μια συνάντηση του 2017 της Κοινοπραξίας Πανεπιστημίων για την Παγκόσμια Υγεία, ισχυρίστηκε ότι το ερευνητικό του έργο για τον κορονοϊό στην Κίνα χρηματοδοτήθηκε από τα Εθνικά Ινστιτούτα Υγείας(NIH).

Για την επίλυση της επιδημίας και την εξάλειψη του CCP, η εύρεση της προέλευσης του κορωνοϊό είναι η κορυφαία προτεραιότητα.  Ανεξάρτητα από το πώς τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης, οι πολιτικοί και οι σκοτεινές δυνάμεις καταστέλλουν την αλήθεια για τον κορωνοϊό, αδιάψευστα στοιχεία θα αποκαλύψουν τελικά την αλήθεια.  Το CCP, ο Fauci και τα “σκυλιά” του CCP σίγουρα θα κριθούν και θα επιβληθούν δίκαια.

Σύνδεσμος του αρχικού άρθρου:  彼得·纳瓦罗:毫无疑问中共病毒来自武毒所,福奇对此早已心知肚明 – GNEWS

Αναρτήθηκε από :Xiaolunn

More information, follow us 

New York MOS Himalaya GTV

New York MOS Himalaya |MOS TALK

New York MOS Himalaya |Gettr

New York MOS Himalaya |YouTube

Free to Join New York MOS Himalaya|Discord