Μεταφραστής: Himalaya Spain – 太阳花

Στις 31, το Reuters Tokyo ανέφερε ότι η ιαπωνική Kowa Pharmaceutical Co., Ltd. ανακοίνωσε ότι μια έκθεση που ερευνήθηκε από κοινού από την εταιρεία και το Πανεπιστήμιο Kitasato στην επαρχία Aichi επιβεβαίωσε ότι η ιβερμεκτίνη έχει αποτελεσματικότητα κατά του κοροναϊού.

Παρακαλούμε ακολουθήστε το GETTR μας:https://gettr.com/user/mightygroup

Στην τρίτη φάση της δοκιμής, μελέτες έχουν δείξει ότι η ιβερμεκτίνη έχει την ίδια επίδραση στη θεραπεία λοίμωξης του Delta, Omicron του Covid-19.  Στο παρελθόν, η ιβερμεκτίνη εθεωρείτο εσφαλμένα ως “ζωική χρήση” από τα μέσα ενημέρωσης πολλών χωρών και υποστήριξε ότι “δεν συνιστάται η χρήση της ιβερμεκτίνης” ως φάρμακο για τη θεραπεία του Covid-19, αλλά στην πραγματικότητα η ιβερμεκτίνη χωρίζεται σε ανθρώπινη και  ζωικές χρήσεις.  Επιβεβαιώθηκε ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως φάρμακο για τη θεραπεία του κορωνοϊού από τα πειραματικά αποτελέσματα του Ιαπωνικού Φαρμακευτικού Κόουα και του Πανεπιστημίου Kitasato στην επαρχία Aichi.

Επί του παρόντος, αρκετές φαρμακευτικές εταιρείες στην Ιαπωνία έχουν ξεκινήσει κλινικές δοκιμές.  Οι αναλυτές επεσήμαναν ότι αυτό σημαίνει ότι η εφαρμογή της ιβερμεκτίνης για τη θεραπεία του κοροναϊού μπορεί σύντομα να εγκριθεί από την ιαπωνική κυβέρνηση και θα βοηθήσει στον έλεγχο της επιδημίας.

Επιπλέον, από πέρυσι, τα Εθνικά Ινστιτούτα Υγείας (NIH) έχουν αρχίσει να εξετάζουν το ενδεχόμενο να εγκρίνουν την ιβερμεκτίνη ως φάρμακο θεραπείας του Covid-19.  Τον Σεπτέμβριο του ίδιου έτους, ξένα μέσα ανέφεραν ότι περίπου το 97% των περιπτώσεων COVID-19 στη μητροπολιτική περιοχή του Δελχί της Ινδίας αντιμετωπίστηκαν αποτελεσματικά με ιβερμεκτίνη.

Όσον αφορά τα φάρμακα για τη θεραπεία του Covid-19, ο Ιάπωνας πρωθυπουργός Fumio Kishida ανακοίνωσε κάποτε ότι κατέληξε σε βασική συμφωνία με την Pfizer για να εξασφαλίσει την προμήθεια 2 εκατομμυρίων δόσεων από του στόματος φαρμάκων και σκέφτεται να πληρώσει για από του στόματος φάρμακα με δημόσιους πόρους.  Ωστόσο, ο κ. Miles Guo αποκάλυψε κάποτε ότι τα λεγόμενα από του στόματος φάρμακα έχουν πολύ ισχυρές παρενέργειες.

Σύνδεσμος του αρχικού άρθρου: https://gnews.org/post/p1941816/

Αναρτήθηκε από :Xiaolunn

More information, follow us 

New York MOS Himalaya GTV

New York MOS Himalaya |MOS TALK

New York MOS Himalaya |Gettr

New York MOS Himalaya |YouTube

Free to Join New York MOS Himalaya|Discord