Translator: MOS Gospel – 祈祷新生

Miles úr 2022. január 30-án élő videóban közölte, hogy Putyin Ukrajna elleni támadása felgyorsítja a Döntő csatát Európában és a kínai kormányt.

Miles úr azt mondta,amikor az új Kínai Föderáció és európai kollaboránsai mindent megtesznek a világméretű oltási katasztrófa megállításáért, az európaiak felismerik, hogy ha Putyin orosz csapatokat vezényel Ukrajna megtámadására, az felgyorsítja az európai és a kínai kommunista kormányok Döntő csatáját. Az európai kollaboránsok szerint Putyin azért tud agressziót indítani és merészelhet, mert a Xi Jinping vezette kínai kommunista állam hatalmas gazdasági támogatást nyújt Putyinnak. Az alapvető oka annak, hogy Putyin meg akarja állítani Európa keleti terjeszkedését, az, hogy a kínai kommunista kormány két, összesen egy billió dollár értékű szerződést adott Putyinnak, amelyek lehetővé tennék Oroszország számára, hogy bővítse a hadseregét.

Ráadásul a kínai kormány RMB digitális fizetőeszköze és az RMB nemzetközivé válása miatt ezek hozzájárultak Oroszország hiábavaló ambíciójához, hogy megtámadja Ukrajnát,Európa rémálom elé néz. Oroszország nyugati terjeszkedésének fenyegetésével szemben Európának nem lesz más választása, mint először a kínai kormányt megsemmisíteni – állítják a kollaboránsok. Európa csak azután támadja meg Oroszországot, hogy a kínai kormány már nem tud gazdasági segítséget nyújtani Oroszországnak.

Az európai kollaboránsok azt is hangsúlyozták, hogy bár a kínai kormánynak vannak nukleáris fegyverei, az Egyesült Államoknak és Európának megvan a módja ennek kezelésére. Európa csak nyerni fog és nem veszíteni, nincs lehetőség arra, hogy veszítsen. Hagyományos háborús körülmények között, elektronikus hadviselés, tengeralattjáró-hadviselés, tengeri hadviselés esetén Európa az esetek 100%-ában nyerne. Ha az Egyesült Államok csatlakozna, csak néhány percbe telne megsemmisíteni a kínai kormányt, Ausztráliával és Japánnal a fedélzeten pedig gyerekjáték lenne megsemmisíteni a Kínai Kommunista Pártot.

Original article

普京进攻乌克兰会加速欧洲与中共决战 – GNEWS

Posted by: Xiaolunn

More information, follow us 

New York MOS Himalaya GTV

New York MOS Himalaya |MOS TALK

New York MOS Himalaya |Gettr

New York MOS Himalaya |YouTube

Free to Join New York MOS Himalaya|Discord