Μεταφραστής: Himalaya Spain – 太阳花

Στις 25 Ιανουαρίου, η Εφημερίδα της Αμερικανικής Ιατρικής Ένωσης δημοσίευσε μια νέα μελέτη στον ιστότοπό της, η οποία ολοκληρώθηκε από το CDC και σχετιζόμενα άτομα από πολλά πανεπιστήμια και νοσοκομεία στις Ηνωμένες Πολιτείες.  Η μελέτη έδειξε ότι ο κίνδυνος μυοκαρδίτιδας αυξήθηκε 133 φορές μετά τη λήψη του εμβολίου mRNA.

 H φωτογραφία είναι από την ιστοσελίδα

Η μελέτη ανέλυσε την αποτελεσματικότητα των εμβολίων Pfizer και Moderna, χρησιμοποιώντας δεδομένα που ελήφθησαν από το σύστημα αναφοράς VAERS του CDC.  Τα δεδομένα διασταυρώθηκαν για να διασφαλιστεί ότι πληρούσαν τον ορισμό της μυοκαρδίτιδας από το CDC.

Υπό το φως πολυάριθμων μελετών που επιβεβαιώνουν τη σχέση μεταξύ εμβολιασμού και μυοκαρδίτιδας, το CDC έχει αρχίσει να παρακολουθεί ενεργά την εξέλιξη της καρδιακής νόσου σε εφήβους και νεαρούς ενήλικες μετά τον εμβολιασμό.

Επιπλέον, η American Heart Association και το American College of Cardiology συνιστούν στους ασθενείς με μυοκαρδίτιδα να αποφεύγουν την έντονη άσκηση για τρεις έως έξι μήνες.  και συνιστούν συγκεκριμένα στους ασθενείς με μυοκαρδίτιδα να αναστείλουν τον εμβολιασμό mRNA.

Σύνδεσμος του αρχικού άρθρο: CDC最新研究:接种中共病毒疫苗导致心肌炎风险超百倍 – GNEWS

Αναρτήθηκε από :Xiaolunn

More information, follow us 

New York MOS Himalaya GTV

New York MOS Himalaya |MOS TALK

New York MOS Himalaya |Gettr

New York MOS Himalaya |YouTube

Free to Join New York MOS Himalaya|Discord