Translator: MOS Gospel – 祈祷新生

Bryant brit munkáspárti képviselő helyi idő szerint január 28-án azt mondta a médiának, hogy a Külügyi Bizottság várhatóan két héten belül Tajvanra látogat.

A jelentések szerint az Egyesült Királyság az utóbbi időben fokozott figyelmet fordított Tajvanra,Truss brit külügyminiszter, Wallace védelmi miniszter és Moore titkos hírszerző ügynökség igazgatója nyilvánosan felszólította a világ nagy országait, hogy fordítsanak figyelmet a Tajvani-szoros biztonságára, valamint a béke és stabilitás fontosságára.

Johnson brit miniszterelnök nemrég egy képviselői kérdésre válaszolva azt is kijelentette, hogy a kínai kommunista kormány vadászgépeinek tajvani inváziója nem járulna hozzá a regionális béke stabilitásához.

Egyre több pártközi képviselő aggódik a Tajvan és az Egyesült Királyság közötti kapcsolat alakulása miatt, és David Tugenhardt, a Külügyi Bizottság elnöke a Tajvan és az Egyesült Királyság közötti kapcsolatokról tartott meghallgatáson tavaly év végén azt mondta, hogy alig várja, hogy hamarosan Tajvanra látogasson, és ez a látogatás hangsúlyozná, hogy a bizottság és a Parlament milyen fontosnak tartja az Egyesült Királyság és Tajvan közötti kapcsolatokat.

Original article

英国会外委会预计2月访问台湾 – GNEWS

Posted by: Xiaolunn

More information, follow us 

New York MOS Himalaya GTV

New York MOS Himalaya |MOS TALK

New York MOS Himalaya |Gettr

New York MOS Himalaya |YouTube

Free to Join New York MOS Himalaya|Discord