Translator: MOS Gospel – 祈祷新生

Január 30-án Mr. Miles folyamatosan közölte a gettr videóban a kínai kormány reakcióját az incidenssel, miután az Egyesült Államok kiürítette a pekingi nagykövetséget.

Belső harcostársak szerint bár a kínai kormány könyörgött az Egyesült Államoknak, hogy ne vonja ki teljes személyzetét Pekingből, az Egyesült Államok mégis számos katonai egészségügyi repülőgépet küldött a pekingi fővárosi repülőtérre.

Mr. Miles közölte, hogy a kínai kormány tegnap és ma is számtalanszor zaklatta az amerikai kormányt, és különféle kedvező feltételeket kínált annak megtartására, mint például a két ország vezetői közötti legfontosabb személyes kapcsolat helyreállítása, a videó megvalósítása. konferenciahívás Biden és Xi Jinping között, valamint az Egyesült Államokkal való kapcsolatfelvétel, hogy együtt nézzünk szembe a világ problémáival, és felelősséget vállaljunk a világért.

Mr. Miles megjegyezte, hogy a kínai kormány báránybőrbe bújt farkas a kínaiak számára, de a nyugati kormányok előtt egy bárány farkasbőrben. A kínai kormány ilyen szélhámos hozzáállását az amerikai bennfentesek erősen megvetik. A szélhámos diplomácia és a KKP-kormány csúnya nemzetközi imázsa nemzetközi szinten megszégyenítette a kínai népet.

Original article

中共跪求美国不要离开 – GNEWS

Posted by: Xiaolunn

More information, follow us 

New York MOS Himalaya GTV

New York MOS Himalaya |MOS TALK

New York MOS Himalaya |Gettr

New York MOS Himalaya |YouTube

Free to Join New York MOS Himalaya|Discord