By秘密翻译组  撰稿:蚂蚁爱钓鱼

匈牙利语翻译:永远的诺亚方舟

图片来自网络

Zero Sum jelentések: Dr. Peter McCullough, egy kiemelkedő kardiológus és epidemiológus elmondta az NTD “Kongresszi jelentés” című programját a “Defeat the Empowerment” felvonulás során Washingtonban, január 23-án. Állítsa le a CCP vírust tömeges vakcinázás nélkül.

A korai kezelés és a természetes immunitás biztonságos és hatékony a CCP-vírussal szemben, mondta Dr. McCullough. A szövetségi egészségügyi ügynökségek azonban figyelmen kívül hagyták ezeket az oltás iránti szorgalmakban. Egy interjúban azt is elmondta, hogy a korai kezelés megakadályozhatja a CCP-vírusfertőzések okozta halálozások 95%-át.

Dr. McCullough példát is hozott arra, hogyan utasították el az ivermektint a szövetségi egészségügyi hivatalok. Az ivermektin Nobel-díjas, az FDA által jóváhagyott gyógyszer. Számos tanulmány és orvos kimutatta, hogy a gyógyszer hatékony a CCP vírusos betegek kezelésében.

Dr. McCullough kétségbe vonja azokat az állításokat, amelyek szerint a CCP-vírus elleni vakcina csökkentheti a kórházi kezelések és a halálozások számát. Azt mondta, hogy mivel mindannyian természetes módon immunissá válunk, a CCP-vírus többé nem jelent veszélyt az életünkre.

A cikk tartalma csak a szerző személyes véleményét képviseli, a Gnews platform semmilyen jogi kockázatot nem vállal.

参考资料:

原文

编辑:云彩