Translator: MOS Gospel – 祈祷新生

A külföldi sajtó 25-én számolt be arról, hogy az izraeli járványmegelőzési és járványvédelmi tanácsadó bizottság kedden azt javasolta, hogy a betegségből való felépülés vagy emlékeztető oltás után 5 hónappal minden felnőtt megkaphassa a negyedik dózist a CCP vírusból (koronavírus vakcina). jelen, az ajánlás megtörtént Szerezze be a hatóság egészségügyi főigazgatójának jóváhagyását.

Az Egészségügyi Minisztériumban vasárnap a járványkitörési tanácsadó bizottság azt mondta, hogy a vakcina negyedik adagja háromszoros védelmet nyújt a súlyos betegségek ellen, és kettős védelmet a fertőzések ellen a 60 éves és idősebbek számára.

Valójában Izrael folyamatosan az első helyen áll a világon az oltási arányokat tekintve.Múlt hét végén a harmadik emlékeztető oltás beoltottsága az országban még 55% volt.Sajnos még mindig Izraelben van a legmagasabb. egynapos vírusfertőzés diagnosztizálási aránya a világon A múlt heti adatok szerint Izraelben egy nap alatt meghaladta a 72 ezret az új megbetegedések száma.

Nem csak ez, hanem Lapid külügyminiszter, aki három adag CCP-vírus (koronavírus) vakcinát kapott, Lieberman pénzügyminiszter és az ország más méltóságai is megfertőződtek a vírussal, Gantz védelmi miniszter, aki négy adag vakcinát kapott, nemrég egy tweetben megerősítette, hogy elkapta a CCP-vírust (koronavírust).

Original article

以色列谘询委员会建议为所有成年人接种第 4 剂疫苗 – GNEWS

Posted by: Xiaolunn

More information, follow us 

New York MOS Himalaya GTV

New York MOS Himalaya |MOS TALK

New York MOS Himalaya |Gettr

New York MOS Himalaya |YouTube

Free to Join New York MOS Himalaya|Discord