Μεταφραστής: Himalaya Spain – 太阳花

25 Ιανουαρίου 2022, Ο κ. Miles Guo έκανε μια σημαντική ανακοίνωση:

Μόλις τώρα, μάθαμε ότι έχει ληφθεί μια πολύ σημαντική απόφαση από τον Πρόεδρο Μπάιντεν και τον κ. Μπλίνκεν της αμερικανικής κυβέρνησης.

Αυτή η απόφαση ελήφθη από το αμερικανικό κράτος δικαίου, πολλούς ανθρώπους που αγαπούν τη δημοκρατία και το κράτος δικαίου και αμέτρητους ανθρώπους που αγαπούν τη δικαιοσύνη από όλες τις εθνοτικές ομάδες και χώρες σε όλο τον κόσμο να μποϊκοτάρουν τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες, να προστατεύουν τα ανθρώπινα δικαιώματα και  κανόνας δικαίου.  είναι η σωστή απόφαση!

Η κυβέρνηση των ΗΠΑ ενημέρωσε επίσημα την κυβέρνηση του Πεκίνου και θα εξουσιοδοτήσει την εκκένωση της Πρεσβείας των ΗΠΑ στο Πεκίνο από τώρα και στο εξής!

Αυτή είναι μια μεγάλη απόφαση!

Καλωσορίζουμε και υποστηρίζουμε θερμά τον Πρόεδρο των ΗΠΑ Μπάιντεν και τον κ. Μπλίνκεν για τη λήψη αυτής της τεράστιας πολιτικής απόφασης να μποϊκοτάρουν τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου, να βρουν την αλήθεια για τον ιό, να σταματήσουν την καταστροφή του εμβολίου, να σταματήσουν τη σφαγή του Σιντζιάνγκ, τη γενοκτονία,  και για να σταματήσουμε τις πολλές ανθρωπιστικές καταστροφές που έχουν συμβεί και συμβαίνουν στον κόσμο, αυτό είναι μια τεράστια βοήθεια.  Αυτή είναι η νίκη της Νέας Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Κίνας και των ανθρώπων όλου του κόσμου που υπερασπίζονται το κράτος δικαίου και τα ανθρώπινα δικαιώματα!

Ευχαριστούμε τον κ. Blinken για τη σοφία του και τον κ. Μπάιντεν, Πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών, που πήρε μια τόσο σπουδαία απόφαση!  Η ιστορία θα αποδείξει ότι αυτή η απόφαση έχει πολύ μεγαλύτερη σημασία από ό,τι οποιοσδήποτε Πρόεδρος των ΗΠΑ έχει πάρει για να υπερασπιστεί τα ανθρώπινα όντα και τα ανθρώπινα δικαιώματα!  Ο Θεός θα σε προστατέψει!  Οι άνθρωποι του κόσμου θα σας ευχαριστήσουν!

Ο κ. Miles Guo, εκ μέρους του λαού της Νέας Ομοσπονδιακής Ομοσπονδίας της Κίνας σε όλο τον κόσμο, θα ήθελα να εκφράσω τις ευχαριστίες μου ολόψυχα στους Προέδρους των ΗΠΑ κ. Μπάιντεν και κ. Μπλίνκεν και στον αμερικανικό λαό!  Θα πολεμάμε πάντα μαζί σας μέχρι να καταργήσουμε το Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα που απήγαγε 1,4 δισεκατομμύρια Κινέζους και απείλησε την ασφάλεια όλης της ανθρωπότητας.  Θα δημιουργήσουμε για πάντα μια ειρηνική σχέση με τις Ηνωμένες Πολιτείες και την πολιτισμένη κοινωνία του κόσμου για χιλιάδες χρόνια.

Όλα μόλις αρχίζουν!  Ευχαριστώ!

Σύνδεσμος του αρχικού:  新中国联邦欢迎和支持美国政府作出授权撤离美国驻中国大使馆 – GNEWS

Αναρτήθηκε από :Xiaolunn

More information, follow us 

New York MOS Himalaya GTV

New York MOS Himalaya |MOS TALK

New York MOS Himalaya |Gettr

New York MOS Himalaya |YouTube

Free to Join New York MOS Himalaya|Discord