Toimittaja:Japan Himalaya League JIHO

Tammikuun 25. päivänä Uuden Kiinan liittovaltion perustaja Guo Wengui(Miles Guo) kertoi suorassa lähetyksessä, että Yhdysvaltojen hallitus on virallisesti ilmoittanut Pekingille, että se antaa luvan evakuoida Yhdysvaltojen suurlähetystön Pekingissä välittömästi.

Kuva Gettriltä

Tiistaina pidetyssä suorassa hätälähetyksessä Guo ilmoitti juhlallisesti: “Yhdysvaltain hallitus, presidentti Biden ja herra Antony Blinken

 ovat tehneet merkittävän päätöksen ilmoittaa Pekingin hallitukselle virallisesti, että he antavat luvan evakuoida Yhdysvaltain suurlähetystön Pekingissä välittömästi.” Guo sanoi: “Tämä on oikea päätös demokraattista oikeusvaltioperiaatetta rakastavilta ihmisiltä Yhdysvalloissa ja oikeudenmukaisuutta rakastavilta ihmisiltä eri puolilla maailmaa boikotoida talviolympialaisia ja puolustaa ihmisoikeuksia.”

Guo sanoi, että tämä päätös on suuri apu maailmassa tapahtuvan rokotekatastrofin, kansanmurhan ja humanitaarisen katastrofin pysäyttämisessä. Se on voitto uuden Kiinan liiton kansalle ja oikeusvaltion turvaamiselle ja ihmisoikeudet kaikkialla maailmassa. Hän korosti, että tämä ylittää minkä tahansa Yhdysvaltain presidentin merkityksen ihmisoikeuksien ja ihmisoikeuksien suojelun kannalta.

Vastauksessaan Guo lähetti Yhdysvalloille vilpittömät kiitokset uuden maailmanlaajuisen Kiinan federaation kansan puolesta. Hän sanoi: “Vielä kerran, herra Bidenille, Yhdysvaltain presidentille, herra Blinkenille ja Amerikan kansalle, sydämelliset kiitoksemme, ja tulemme aina taistelemaan kanssanne, kunnes tuhoamme kommunistisen puolueen, joka on siepannut 1,4 miljardia kiinalaista ihmistä, ja kaikki on vasta alkua!.”

Viitelinkki:https://gettr.com/post/pqhskw732b

Julkaise:wenshun