Translator: MOS Gospel – 祈祷新生

Dr. Michael Yeldon, a Frontline Physicians of America tudományos vezetője és a Pfizer korábbi alelnöke felszólalt az oltások hatékonyságáról szóló Lancet-cikk és a Pfizer oltóanyag-hatékonysági tanulmányait vizsgáló dokumentumfilm ellen, mondván, hogy szerinte “egyértelmű bizonyíték van a csalásra” a Pfizer tanulmányaiban – jelentette a LifeNews október 12-én.

Dr. Yeldon kifejezte meggyőződését, hogy az ő (Pfizer) tevékenységük szándékos tömeggyilkosság volt azzal a céllal, hogy az emberek minél jobban féljenek és fogékonyak legyenek az oltásra, és felháborodását fejezte ki a kormány, a média és a technológiai óriáscégek általi eltussolás miatt.

Amikor a világ lakossága megtudja, hogy a koronavírusos tüdőgyulladás hatékony kezelését az “orvosi hatóságok” minden szinten betiltották, és hogy a kormányok által erőltetett úgynevezett vakcina valójában egy “gyilkos biológiai fegyver”, az összes intézményt és személyt, aki részt vett ebben a tömeggyilkos projektben, bíróság elé fogják állítani.

Original article:

辉瑞公司声称疫苗 95% 有效的测试存在“明显欺诈证据” – GNEWS

Proofread/Posted by: Xiaolunn

More information, follow us 

New York MOS Himalaya GTV

New York MOS Himalaya |MOS TALK

New York MOS Himalaya |Gettr

New York MOS Himalaya |YouTube

Free to Join New York MOS Himalaya|Discord