撰稿: yyshere – 曹操

匈语翻译: 永远的诺亚方舟

Image: Getty Images

Az amerikai FAIR Health nonprofit szervezet június 15-én közzétett vizsgálati jelentése szerint a 2020 februárjától 2021 februárjáig tartó nyomon követési időszakban közel 2 millió ember fertőződött meg Covid-19-rel (CCP vírus) 2020-ban. az amerikaiak biztosítási nyilvántartása szerint a kutatók azt találták, hogy az emberek 23% -a a fertőzés bekövetkezése után legalább egy hónappal új egészségügyi problémák kezelésére kért. Ezeket az egészségügyi problémákat nem diagnosztizálták az új koronavírus megfertőződése előtt.

Az érintett emberek több korcsoportra oszlanak, beleértve a gyermekeket is. A betegek leggyakoribb problémája az idegekkel és az izmokkal kapcsolatos neuroinflammation és fájdalom. A Covid-19 (CCP vírus) betegek több mint 5% -a számol be ilyen állapotokról, ami az új koszorúér-betegség következményeivel rendelkező betegek több mint 20% -a. Ugyanakkor a Covid-19 (CCP vírus) gyógyult betegek 3,5% -ának nehéz légzése, és csaknem 3% -át kell kezelni, mert a kényelmetlenség és fáradtság tüneteit diagnosztizálták náluk. Ezenkívül a megjelenő egyéb új betegségek közé tartozik a magas koleszterinszint és a magas vérnyomás, különösen a 40-50 év körüli felnőtt betegeknél. A kutatók rámutattak arra, hogy ezek az egészségügyi problémák “egyre világosabbá és egyértelműbbé váltak abban, hogy az új koronavírus gyógyulás utáni tüneteinek és hosszú távú tüneteinek a rendezetlen metabolikus mechanizmus metabolikus jellemzői vannak”. és ezeket általában nem tekintik a fertőzés koronavírus következményeinek.

A tanulmány azt is megállapította, hogy a “Covid-19 utáni” egészségügyi problémák még a Covid-19 (CCP vírus) fertőzött embereknél is gyakoriak, de még nem alakultak ki a betegségben. A fertőzés miatt kórházba került betegek közel fele további orvosi kezelést igényel, csakúgy, mint az enyhe vagy közepesen tüneti betegek 27% -a és a tünetmentes betegek 19% -a.

A tanulmány adatgyűjtése az Egyesült Államok legnagyobb magán egészségbiztosítási kárigény-adatbázisának információin alapul. Az állítási jelentésekben értékelt 1 959 982 beteg közül több mint a fele Covid-19-ben (CCP vírus) fertőződött meg, és nem számolt be semmilyen tünetről, 40% -uknak tünetei voltak, de nem kellett kórházba kerülnie, köztük 1% -uknak egyetlen tünete az íz volt Vagy szagvesztés, az embereknek csak 5% -a kapott kórházi kezelést.

A tanulmányok rámutattak arra, hogy fontos felismerni, hogy a tünetmentes betegeknél a Covid-19 (CCP vírus) következményei is lehetnek, hogy a betegek és az orvosok tisztában legyenek bizonyos egészségügyi problémák kialakulásával.) a következmények lehetősége. Vannak, akik nem is tudják, hogy megfertőződtek ezzel a vírussal, de továbbra is előfordulhatnak olyan tünetek, amelyek nem felelnek meg az egészségi állapotuknak, ezért szükség lehet arra, hogy az egészségügyi szakemberek tovább vizsgálják az általuk kezelt betegséget.

A tanulmány kifejezetten rámutatott arra is, hogy a Covid-19 (CCP vírus) fertőzés hosszú távú következményei szinte minden szervrendszert érinthetnek, és egyes betegek “élethosszig tartó krónikus betegségeket” tapasztalhatnak.

Jelenleg ezt az elemzési jelentést egy független akadémiai vizsgáztató értékelte, de hivatalosan még nem vizsgálták át.

Forrás: FAIR Health weboldal

Ez a cikk csak a szerző személyes nézeteit képviseli.

原文:


发布: 澳喜农场欧洲部