翻译: 战友小鸡 – 康州盘古农场

匈语翻译: 永远的诺亚方舟

Image: Getty Images

2021. május 26-án Washington DC-ben Dr. Anthony Fauci, az Országos Allergia- és Fertőző Betegségek Intézetének igazgatója beszél a szenátus előirányzatainak Munkaügyi, Egészségügyi és Humán Szolgáltatások Albizottságának meghallgatásán.

Dr. Anthony Fauci felszólította a Kínai Kommunista Pártot, hogy hozza nyilvánosságra kilenc olyan személy orvosi dokumentációját, akik koronavírus-szerű betegségekben szenvedtek a járvány kitörése előtt, mondván, hogy ezek a feljegyzések közölhetik az emberekkel, hogy a járvány laboratóriumból származik-e.

Jelentések szerint 2012-ben 6 bányász megbetegedett, és 2019-ben a Wuhani Virológiai Intézet 3 kutatója megbetegedett, miután meglátogatott egy denevérbarlangot Yunnanban, Kína délnyugati tartományában, amely a “laboratóriumi szivárgások” elméletét tovább erősítette nagyobb figyelem.

Csütörtökön a jelenlegi amerikai elnök, Joe Biden által kinevezett orvosi főtanácsadó a Financial Timesnak adott interjúban kijelentette, hogy ezek a feljegyzések megválaszolhatják a COVID-19 wuhani vitatott eredetével kapcsolatos legfontosabb kérdéseket. Ez a világjárvány világszerte több mint 3,6 millió ember halálát okozta.

“Szeretném megnézni három olyan személy orvosi dokumentációját, akik állítólag 2019-ben betegedtek meg” – mondta Fauci. “Tényleg betegek, és ha igen, milyen betegségben szenvedtek?” Ugyanez vonatkozik a sok évvel ezelőtt megbetegedett bányászokra is … “Mit mondanak azok az emberek egészségügyi nyilvántartása?” – kérdezte. “Teljesen elképzelhető, hogy a Sars-Cov-2 eredete abban a barlangban volt, és vagy természetes úton, vagy a laboratóriumon keresztül terjedni kezdett.” Fauci korábban azt mondta, hogy szerinte a COVID-19 természetesen előfordult, bár elismerte, hogy nem volt “100%” rendben.

A pekingi külügyminisztérium Fauci pénteki megjegyzésének cáfolásakor idézte a látogatás eredményeit, és meg nem erősített állításokra hivatkozott, amelyek szerint a vírus először Fort Detrick biológiai kutatóközpontjában jelent meg.

Arra a kérdésre, hogy Peking megosztja-e ezeket az orvosi nyilvántartásokat, rámutatott a Wuhani Virológiai Intézet márciusi nyilatkozatára.

“Reméljük, hogy azok, akik nem tartanak összeesküvés-elméletet, tiszteletben tartják a tényeket és tiszteletben tartják az igazságot, tényszerű választ kaphatnak ebből a nyilatkozatból” – mondta Wang Wenbin, a külügyminisztérium szóvivője egy tájékoztatón.

A járvány kezdetén széles körben elfogadott elméletként a tudósok még nem találtak vírust, amely megfelel a denevérek vagy más állatok SARS-CoV-2 génjeinek jellemzőinek.

Biden megparancsolta az amerikai hírszerző ügynökségeknek, hogy a következő három hónapban számoljanak be neki arról, hogy a COVID-19 vírus első megjelenése Kínában állati eredetű vagy laboratóriumi eredetű-e

Megjegyzés: Dr. Yan Limeng az önmédiában megjelent “Luther Times Review” kijelentette, hogy a CCO vírusa a “bányászati ​​állításokból” származik, ami téves. Úgy véli, hogy a zu junnan bányáinak elméletének a következő végzetes hibái vannak:zu

  1. A yunnan-i bányákban elhunyt bányászok nem végeztek boncolást, és a halál előtt a tüdőből vett minták nem izolálták a vírust, vagy szekvencia kísérleteket hajtottak végre, amelyek minőségileg megfertőzhetik a vírust. A felépült bányászok már nem hordozzák a vírust a testükben, és nincsenek feltételeik a vírusszekvencia tesztelésére, ami azt jelzi, hogy az elejétől a végéig egyetlen betegtől sem izolálták őket, vagy megerősítették, hogy rendelkeznek új koronavírus vagy vírusszekvenciával.
  2. A vírus új koronavírussá alakul át, miután a denevérektől emberre terjed. Az új koronavírus nagyon erős affinitással rendelkezik az emberi testben. A vírus fokozatos elterjedése a populációban a vírus célzott szűrését eredményezte. Ennek a betegségnek az 50% -os vagy annál magasabb halálozási arányú kialakulása hosszú időt vesz igénybe fertőzés és mutáció, a vírus korai. A kínai betegségmegelőzési és megelőzési központok és az orvosok minden szinten elkerülhetetlenül felfedezik és ellenőrzik őket. Valójában a kínai betegségmegelőzési és megelőzési központok nem találtak releváns adatokat vagy információkat.
  3. Feltételezve, hogy az új koronavírus a denevérektől emberre is átvihető, más állatoknak is azonos átviteli feltételekkel kell rendelkezniük. Vannak olyan grinoid állatok, mint például az egerek, amelyek hasonlóak a Yunnan-i bányák denevereihez. Korábban ugyanabban a zárt térben voltak denevérekkel, de vírus terjedése és evolúciója nem történt, de a vírus terjedése és evolúciója emberben történt, bizonyítva, hogy a vírus mesterséges Átalakították. Ezenkívül más állatokban eddig nem észleltek hasonló új koronavírust.

Dr. Yan Limeng egyértelművé tette, hogy a CCP végzetes hibája az volt, hogy képtelen volt vírusmintákat, szekvenciamintákat és egyéb járványügyi adatokat szolgáltatni annak igazolására, hogy a junnani bányászok megfertőződtek az új koronavírussal. Dr. Limeng Yan is mindenkinek jó hírt hozott: Dr. Yan csapatának első jelentése az új korona vírusról, a második jelentés pedig továbbra is hamis papírokat vagy adatokat tár fel, mint például a yunnan bányász incidens és a RaTG13 vírus . Dr. Limeng Yan kijelentette, hogy felhasználja azokat a tudományos adatokat, amelyekre a CCP “számít”, hogy magyarázatot adjon a világnak az új koronavírusról igazsàg.

Eredeti link:

Fauci Urges China to Release Medical Records of Bat Cave Patients: Report


发布: 法国巴黎七星编辑组