By 纽约香草山医疗部 – 云豹

匈语翻译: 永远的诺亚方舟

Image: Alamy Stock Photo

A CCP vírus új variánsokat produkált, két vagy három genetikai mutáció jelenhet meg, és a fő tünetek eltérnek az előzőektől. Az indiai Dr. Souradipta Chandra április 22-én jelentette ezt az új felfedezést.

Az új variáns vírusának gyakoribb tünetei: hasmenés, hasi fájdalom, kiütés, kötőhártya-gyulladás, eszméletvesztés, agyi köd, kék kezek és lábujjak, vérzés az orrban és a torokban stb. Ez eltér a jelenleg ismert gyakori tünetektől, például: torokfájás, testfájdalmak, láz, szag- és ízvesztés stb.

Dr. Souradipta Chandra azt is tanácsolta az embereknek, hogy kerüljék az emberek gyülekezési helyeit, mert az új vírusváltozat fertőzőbbnek tűnik. A vírus ezen új változata a levegőn keresztül is átvihető, így zsúfolt helyen, amíg leveszi a maszkot, ez növeli a fertőzés esélyét.

A CCP vírus az utóbbi időben újabb járványhullámot okozott Indiában, komolyabb áldozatokkal. Ez közvetetten megerősíti azt a tényt, hogy a CCP vírus, amelyre Dr. Yan Limeng figyelmeztetett, a CCP által gyártott biológiai és vegyi fegyver.  Az idő múlásával a CCP vírus változatai egyre károsabbak, amelyek nagyon eltérnek a természetben általában kialakuló vírusok jellemzőitől.  A természetben lévő vírusok a pandémiát követően általában egyre kevésbé mérgezőek, hogy lehetőségük legyen parazitálni a gazdaszervezetben és utódokat szaporítani, ahelyett, hogy halandóbbá válnának és megölnék a gazda fejlődését. Ez egyúttal kiküszöböli a saját szaporodásának esélyét, ami nincs összhangban az élőlények életmódjával.

Az egyetlen magyarázat az, hogy a CCP vírus természetellenes okok miatt következik be, amelyek különféle káros gének mesterséges termékei. Egy másik lehetséges ok az, hogy a CCP valóban annyi mutáns vírust állít elő a laboratóriumban. meghatározott országokat és régiókat céloz meg célzott biológiai és vegyi fegyverekkel.

Wen Gui úr tegnapelőtt külön felhívta a figyelmet arra, hogy a CCP-tól megszerzett hírszerzés, valamint ezen intelligencia biokémiai szakértők általi elemzése és kutatása alapján a CCP ellenszere van az új koronavírusnak.  Ez az üzenet sokkolta a politikusokat a világ minden tájáról, mert megerősítette, hogy a CCP a CCP vírusának létrehozója és kiadás a vírust. Ezért az országok csak azáltal, hogy aktívan kivizsgálják a CCP-t, és arra kényszerítik a KSZP-t, hogy adja át a vírus ellenszerét, képesek gyorsan megoldani a CCP vírus által a világnak okozott válságot.

Az igazság felfedezése csak a probléma megoldásának első lépése, de a tomboló CCP vírus valódi megoldásának egyetlen módja a gyakorlati cselekvések mielőbbi megkezdése. Különböző országok kormányainak és népének a lehető leghamarabb fel kell ébredniük, különben a saját béklyóik, tudatlanságuk és gyávaságuk megöli őket.

Ez a cikk a szerző véleménye!

Referencia:

New coronavirus mutants seem to be undetectable by RTPCR tests: Dr Souradipta Chandra


发布: 法国巴黎七星编辑组