A CCP nem méltó a 2022-es téli olimpia megrendezésére, mert hasonló a német nácikhoz

编译: 林林虎 – 喜马拉雅农场新西兰站

匈语翻译: 永远的诺亚方舟

图片: Fox News

Mike Pompeo volt külügyminiszter a csütörtöki „amerikai jelentésben” azt mondta, hogy a CCP engedélyezése a jövő évi téli olimpiák megrendezéséhez a pekingi rezsimhez hasonló hitelesség-növekedést hoz, mint amit a náci Németország élvez az 1936-os berlini nyári olimpia után.

“Ismerjük a történelmet, azok, akik izraeli barátainkkal dolgoztunk és elköteleztük magunkat az antiszemitizmus mellett, hogy az 1930-as évek megtörténjenk soha nem engedhetik, meg dolgai újra…..” mondta Pompeo a műsorvezető John Robertsnek.

“Nos, ami az 1930-as években történt, az ma Kína nyugati részén történik. Hátborzongató hasonlóságok vannak a kettő között. Csakúgy, mint a németek, hogy 1936-ban megrendezhetik az olimpiai játékokat, ez hatalmasat hozhat ennek a rendszernek. Hitelesség”. Pompeo hozzátette: “Nem szabad hagynunk, hogy ez megtörténjen. A Nemzetközi Olimpiai Bizottság felelős azért, hogy ezek az olimpiai házigazdák méltók legyenek rá. Egy olyan rendszer, mint a CCP, határozottan nem méltó.”

Amikor utódjáról beszélt, Pompeo azt mondta: a Biden-kormány korai fellépései Kína felé “optimista reményt adtak”. “Utódom jó lépéseket tett a Kínai Kommunista Párt vezetői ellen, akik megsértették Hongkong szabadságát. Az anchorage-i találkozón az USA-nak beszélnie kell ezekről a kérdésekről, de senki sem tévesztheti el a párbeszédet cselekvésként. hibás szavak a cselekvésekhez. “

“Látnunk kell, hogy mit csinál az új kormány, amit a Trump-adminisztráció tett korábban” – folytatta Pompeo. “Amikor megsértik az alapvető kereskedelmi szabályokat, költségeket kell rájuk szabnunk, ugyanúgy, mint Trump elnök vámokat vetett ki a kínai termékekre.  Amikor ellopták titkainkat, a houstoni konzulátuson kémkedés közben kirúgtuk őket a konzulátusról. Az új kormánynak valódi cselekvésre, valódi cselekvésre van szüksége. Mert Xi Jinping csak ezt értheti meg. “

“Ezt kell tennünk annak érdekében, hogy biztosítsuk az Egyesült Államok szabadságát és megvédjük szorgalmas népünket országszerte. Kína valóban a legnagyobb egzisztenciális fenyegetést jelent hazánk számára. Kormányra van szükségünk, és azt hiszem, az amerikai emberek kormányt is követeljen. Harcoljon ellene és védjen meg mindannyiunkat.”

“Az Egyesült Államok számára a legfontosabb a szabadságunk és biztonságunk megőrzése. Az új kormánynak az Egyesült Államokat kell előtérbe helyeznie. Korábban ezt tettük Oroszországgal. Megpróbáltuk megakadályozni, hogy csővezetéket építsenek. Ez a csővezeték Európát teszi Oroszország energiájának van kitéve ” mondta Pompeo. “Az ukránoknak védelmi fegyverrendszert biztosítottunk, hogy megvédhessék magukat Oroszországtól.

Szeretnék visszatérni, az ‘Amerika első’ alapkoncepciójához.  Ha az Egyesült Államokat helyezi első helyre,  használja a Tegyen gyakorlati lépéseket támogatása érdekében nyelvét, nemcsak retorikát és verbális bántalmazást, és a siker esélye meghaladja a képzeletet. “

原文:


发布: 法国巴黎七星编辑组

Disclaimer: This article only represents the author’s view. Gnews is not responsible for any legal risks.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

澳喜农场欧洲部

欢迎战友加入我們: Discord 群: discord.gg/mM4pXyJJAx 電報群: t.me/parissevenstars t.me/himalayaparis Mar. 19, 2021