Elfedik az igazságot az ausztrál haditengerészetnek a általi beoltása után bekövetkezett mellékhatásairól

By 加拿大多伦多枫叶农场 Revelation119熙攘

匈语翻译: 永远的诺亚方舟

图片: ABC News

Az “Emberi Szabadság” weboldal március 17-i beszámolója szerint: A kínai kommunista vírus elleni vakcinával történő oltás óta az ausztrál haditengerészet nagyszámú matrózának súlyos mellékhatásai vannak, és kórházba küldték őket. De ezeket a híreket a mainstream média leplezte.

Számos történetet részletesen leírtak az ausztrál haditengerészet tagjai által a kínai kommunista vírus elleni oltóanyag-injekció okozta szörnyű mellékhatásokról Néhányat szigorúan ellenőrzött “tiszta verziók” váltottak fel. hogy az ausztrál haditengerészet tagjai csak “kisebb mellékhatásokat” tapasztaltak.

Greg Hunter ausztrál egészségügyi miniszter oltás után “rendkívül komoly”

Gregg Hunt ausztrál egészségügyi miniszter (Gregg Hunt) kísérleti génterápiás injekciókat vezetett be a hadseregben a kínai vírusoltás ellen, ő maga pedig csak egy nappal az oltás után lett “rendkívül beteg”.

Mindezek az események egyre nehezebbé tették a kínai kommunista vírus elleni oltást támogató lobbicsoportok számára, hogy meggyőzzék az embereket az oltásról. Az olyan hamis hírszervezetek, mint a brit “Daily Mail”, visszavonták a kínai kommunista vírusoltás halálos káros hatásait tartalmazó jelentéseket, és megpróbálták meggyőzni az embereket arról, hogy az oltás “biztonságos és hatékony”. Az igazság azonban kiderült.

Egy megbízható ausztrál informátor a Principe Scientific International-nek írt üzenetében így írt: „Egészségügyi miniszterünk az injekció második napjától napjainkig kórházban van! A haditengerészet tagjai kórházba kerültek. Ne említsen semmit. Milyen jó módszer erre irtsd ki egy ország hadseregét … csak egy lövés kell a CCP vírus vakcináról! “

A később eltávolított korai jelentések azt mutatták. egészségügy titkárát “a CCP vírus fertőzésének gyanújával gyanúsították”, miután beinjektálták a CCP vírus oltóanyaggal, és ezért “egynapos megfigyelés céljából a kórházban kellett tartózkodnia”. Jelenleg Hunter antibiotikumokat és infúziókat alkalmaz a mellékhatások kezelésére.

Az ausztrál kormány csendesen kivonul a tömeges oltási kampányból

A Daily Mail online kiadásának eredeti jelentése “A haditengerészgyalogosokat kórházba szállították, miután beoltották őket a CCP vírusa ellen” a honlapján nem érhető el.  A jelentés kimondta, hogy “néhány tengeri tengerészt kórházba szállítottak, miután beoltották őket a CCP vírus ellen az ausztrál királyi hadihajó Sydney-ben. A Honvédelmi Minisztérium forrásai megerősítették, hogy a Sydney-i ausztrál királyi hadihajó néhány legénységét a St. Vincent Kórházba küldték … ”

Ez a jelentés még az internetes weboldalak backtrack rekordjaiban sem található meg. A Principe Scientific International cikke rámutatott arra, hogy amikor megpróbálta elérni a weboldal backtrack rekordjában szereplő cikket, a hiperhivatkozás “egy nem kapcsolódó cikkre irányított minket”.

A nagy médiacégek megpróbálják leplezni a Sydney hajón történteket

A Sydney hajó, CCP vírus elleni oltási kampányáról ritkán találtak jelentéseket. Néhány hamis hír még azt állította, hogy a katonákat “megelőző intézkedésként” szállították kórházba, nem pedig súlyos mellékhatások kezelésére.

Az Australian Broadcasting Corporation Andrew Greene a Twitteren azt mondta: “A Védelmi Minisztérium legfrissebb híre megerősítette, hogy a Sydney-i ausztrál királyi hadihajó egyes tagjai” enyhe mellékhatásokat “tapasztaltak a kínai kommunista vírus elleni oltás után. a jelenlegi betegség megoldódott,” és a hajó ma reggel elindult az Egyesült Államokba a tervezett gyakorlatra.”

John O’Sullivan, a Principe Scientific International munkatársa megkérdezte a cikkben: “Tehát mikor van az egybeesés már nem csak véletlen? Hunter egészségügyi miniszter olyan helyzetben volt, hogy beoltják a CCP vírus ellen.” Súlyosan beteg,”  az ausztrál kormány kilépett a tömeges oltási program, és most az ausztrál királyi USS Sydney hadihajó legénysége kórházba kerül a CCP vírusoltás okozta “kisebb reakció” miatt. Tehát, amikor a hadihajó helyzetének hagyományos média által átmosott változatát olvastam, egy régi mondásra gondoltam “Ha nincs puskapor, akkor nem lesz láng” … A barátaink a mainstream médiában túl gyorsak,Mielőtt minden bizonyíték kiderülne, elmondták nekünk, hogy ezek a halálesetek és a kínai kommunista vírus elleni oltás érintett Szerintem ez csak egy “véletlen”.

Megjegyzés:

Mint mindannyian tudjuk, a különböző országok kormányait irányító politikusokat a mögöttük álló nagy tőke irányítja. A nagy gyógyszergyárak által kifejlesztett oltások biztonságosságát nem tesztelték, a sürgősségi felhasználásra vonatkozó engedélyt jóváhagyják és az oltást elvégzik nagy léptékben.  A mainstream média és a nagy technológiai társadalmi platformok, amelyeket szintén a nagy tőke irányít, erőteljes impulzust adnak a nagyszabású oltások előmozdítására, hogy elfedjék a negatív reakciókat érintő negatív információkat.  Ez nem újdonság azok számára, akik az Új Kína Föderáció legfrissebb híreit követték. Örömteli azonban, hogy amikor a világ minden országában a kormányoktól kezdve a közösségi médiáig a CCP vírus eredetére összpontosítottak, és rájöttek arra a tényre, hogy A CCP vírus korlátlan biológiai és vegyi fegyver, több és több egyre több jelentés az oltás káros hatásairól az interneten. Egyre több ember érti a CCP vírus elleni oltás hatástalanságát és veszélyét. Láttuk, hogy számos uniós ország elkezdte elutasítani az AstraZeneca CCP vírusoltását, Ausztrália pedig kivonult a tömeges oltási programból. Kormányzati szinten úgy tűnik, hogy a CCP vírus elleni vakcina nagyszabású végrehajtása lassan ésszerűvé válik. Mivel a CCP-t felelősségre vonják a CCP vírusért és a népirtásért, a CCP vírust a tudományos közösség valóban megérti, és végül megfelelően megoldja.    

原文:


发布: 喜马拉雅七星编辑组

0
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

喜马拉雅巴黎七星农场

欢迎战友加入我們: Discord 群: discord.gg/mM4pXyJJAx 電報群: t.me/parissevenstars t.me/himalayaparis Mar. 18