Navarro közvetlenül a Wuhan P4 laboratóriumot “Wuhan Biological Weapons Laboratory” néven emlegette

图片: Daily Mail

By 喜马拉雅大使馆 经济金融组  编辑:WLQF

匈语翻译: 永远的诺亚方舟

Helyi idő szerint 2021. március 15-én (pekingi idő szerint március 16-án) Dr. Peter Navarro, az amerikai elnök volt asszisztense, a Fehér Ház Kereskedelmi és Gyártáspolitikai Irodájának igazgatója elfogadta Grant Stinchfield műsorvezetőjét a Newsmax-on (Stinchfield). Egy interjúban Dr. Navarro elmondta, hogy a vírus szinte biztosan a WIV P4 “wuhani biológiai fegyverek laboratóriumából” származik, egy biológiai fegyverből, amelyet a CCP átalakított “funkcionális fejlesztési” kísérlet során. Az amerikai adófizetők pénzét Dr. Fauci és Dr. Francis Collins, az Országos Egészségügyi Intézet felhasználta, hogy segítse a CCP-t biológiai fegyverek gyártásában, hogy megtámadják az Egyesült Államokat és a világot.

Dr. Peter Navarro beszéde a Newsmax (Stinchfield) programnak adott interjúban:

A mögöttem álló épület a wuhani biológiai fegyverek laboratóriuma. Először is tudnia kell: Ön hogy a befizetett adó finanszírozta ezt a laboratóriumot, és a vírus szinte biztosan ebből a laboratóriumból származott. Tudja meg, miért költi az adó pénzét a kísérlet finanszírozására? Mivel Dr. Fauci, az Országos Egészségügyi Intézetek véleménye szerint ez nagyszerű ötlet. Nemcsak át kell adnia az amerikai adófizetők pénzét a wuhani biológiai fegyverek laboratóriumának, hanem barátjával, Collinsszal, az Országos Egészségügyi Intézet munkatársaival együtt jóváhagyta őket funkciójavító kísérletek végrehajtására. Miért kellene kijönnünk ezekkel az emberekkel (a Kínai Kommunista Párt)? Miért kell egyedül megkeresnie a keserűséget? és elrabolnunk a sorsunkat a Kínai Kommunista Párttal? A CCP gazdaságilag nagyon agresszív. Dr. Fauci amerikai adófizetők pénzével segítette a CCP-t abban, hogy vírust hozzon létre ebben a laboratóriumban, aminek következtében Néhány 10ezer milliárd dollárveszítettünk, és emberek 10milliói vesztették el az állásukat. És Faucinak meg kell válaszolnia ezeket a kérdéseket.

Navarro úr interjúban elmondott beszédéből kiderül, hogy Dr. Yan Limeng és a hírt hozó forradalom lendületére az Egyesült Államok most fokozatosan felgyorsítja a CCP vírusról szóló igazság előmozdításának folyamatát. Helyi idő szerint 2021. március 16-ig az Egyesült Államokban a CCP-vírus megerősített eseteinek száma elérte a 29,5 milliót, az áldozatok száma meghaladta az 536 000-et. A statisztikák szerint a megerősített esetek száma világszerte 121 millió, a globális halottak száma meghaladja a 2,67 milliót. A CCP koronavírus pusztításai meghaladták a politikai pártok harcának és geopolitikájának hatókörét, de a természeti környezetet, amelyre a világban az emberiség támaszkodik, a CCP vírus biológiai fegyverei komolyan veszélyeztetik. A kínai kommunista párt vírussal való felszámolása 2021-ben az általános tendencia.

Melléklet: Link Dr. Yan Limeng tanulmányához, amely a CCP új koronavírusával kapcsolatos igazság feltárásáról szól.

Dr. Limeng Yan felfedi az igazságot a CCP új koronavírusáról 1. fejezet: Akadémiai dolgozatok

https://Zenodo.org/record/4028830#.X8gwD-Q8KEc

Dr. Limeng Yan felfedi az igazságot a CCP új koronavírusáról 2. fejezet: Akadémiai dolgozatok

https://zenodo.org/record/4073131#.X8gweeQ8KEc

Dr. Yan Limeng válasza CNN és ​​más álhírek című cikke: Akadémiai dolgozatok

https://zenodo.org/record/4283480#.X8gw6OQ8KEc

原文:


发布: 法国巴黎七星编辑组

+1
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

喜马拉雅巴黎七星农场

欢迎战友加入我們: Discord 群: discord.gg/mM4pXyJJAx 電報群: t.me/parissevenstars t.me/himalayaparis Mar. 17