Scott szenátor: Amerika újragondolja kapcsolatát a CCP-val

By 银河 — 俄罗斯莫斯科喀秋莎农场

匈语翻译: 永远的诺亚方舟

图片: UCLA

Március 12-én a Foxnak adott interjújában Rick Scott szenátor rámutatott, hogy az Egyesült Államoknak át kell gondolnia a Kínai Kommunista Párttal fenntartott kapcsolatát, és kétoldalú “a szabadságot először” stratégiát kell elfogadnia. Az Egyesült Államok sokáig ostobán elnézte a kínai kommunista diktatúra fejlődését, és mára az Egyesült Államok legnagyobb nemzeti és gazdasági biztonsági fenyegetésévé vált.

Ma a CCP “One Belt, One Road” kezdeményezése elkötelezett a katonai, gazdasági és technológiai nemzetközi erőfölény kiépítése mellett, és aktívan gyengíti az Egyesült Államok befolyását a világban. Nyilvánvaló, hogy a kapcsolatok megszakításának a CCP-val és a Xi Jinping főtitkár hatalmának korlátozásával a leghatékonyabb módja a foglalkoztatás és a biztonság védelmének az Egyesült Államokban.

A washingtoni politikusok és az üzleti csoportok, például az Egyesült Államok Kereskedelmi Kamara továbbra is úgy vélik, hogy a kínai kommunista párttal való kapcsolatok megszakítása árt az amerikai vállalatoknak. Tévedtek, figyelmen kívül hagyva Xi Jinping hegemón tervét és a kínai kommunista rendszer állampolgárok autokratikus üldöztetését, és csak a rövid távú érdekekről való törődés ártana az Egyesült Államok jövőjének.

Ezért Scott szenátor azt javasolta, hogy fogadjanak el kétoldalú “elsődleges szabadságot” stratégiát az amerikai kereskedelem és érdekek új vonalának előmozdítása, az egész világon a szabadságjogok védelme a CCP eróziója ellen, az Egyesült Államok vezető szerepének helyreállítása és a fenntartása érdekében.

Scott szenátor rámutatott, hogy az Egyesült Államoknak ezután határozott lépéseket kell tennie a CCP stratégiai eltávolítása érdekében az ellátási láncból, támogatnia kell a kulcsfontosságú iparágak visszatérését az Egyesült Államokba és elő kell mozdítania az “amerikai vásárlás” politikát. Meg kell erősíteni az Egyesült Államok és a nemzetközi közösség közötti kapcsolatot, biztosítani kell a szövetségesek teljes támogatását, és nyomást kell gyakorolni a CCP-ra, hogy tartsa be az összes amerikai és nemzetközi kereskedelmi törvényt. Végül az Egyesült Államoknak vezetnie kell a világot, és követelnie kell a CCP-t, hogy vessen véget az emberi jogok megsértésének és az ujgurok ellen elkövetett népirtásnak Hszincsiangban.

Scott hangsúlyozta, hogy Kína és az Egyesült Államok számára elengedhetetlen a szétválás, és felkérte a Nemzetközi Olimpiai Bizottságot, hogy a 2022-es téli olimpiát vigye ki Pekingből, hacsak a CCP nem oldja meg az emberi jogok megsértését.

原文:


发布: 法国巴黎七星编辑组

+1
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

喜马拉雅巴黎七星农场

欢迎战友加入我們: Discord 群: discord.gg/mM4pXyJJAx 電報群: t.me/parissevenstars t.me/himalayaparis Mar. 13