A Biden-adminisztráció legújabb nyilatkozata: Az előd kemény intézkedéseinek folytatása a CCP ellen

翻译: 匿名 责编: 白夜

匈语翻译: 永远的诺亚方舟

图片: ABC News

Az Egyesült Államokban helyi idő szerint 2021. március 3-án a Biden-kormány 24 oldalas nemzetbiztonsági politikai jelentést tett közzé. Blincoln jelenlegi külügyminiszter fontos külpolitikai beszédet mondott az Egyesült Államok Külügyminisztériumában, és aktuális prioritásként említette a CCP-val való konfrontációt.

A Biden-kormány nemzetbiztonsági jelentése nyomatékosan rámutatott, hogy “a Kínai Kommunista Párt az egyetlen versenytárs, amely képes gazdasági, diplomáciai, katonai és technológiai erők egyesítésével tartós kihívás elé állítani a stabil és nyitott nemzetközi rendet”. És rámutatott arra is, hogy az amerikai hadseregnek stratégiai kiigazításokat kell végrehajtania, és tovább kell erősítenie az élvonalbeli haditechnikába történő befektetését.

Kína és az Egyesült Államok között különbségek vannak olyan kérdésekben, mint az ázsiai-csendes-óceáni béke, a gazdasági intézkedések és az emberi jogok Hongkongban, Tajvanon és Hszincsiangban. A Biden-kormány jelezte, hogy koordinálni fog a szövetségesekkel, és továbbra is elfogadja a Trump-adminisztráció kemény intézkedéseit a CCP ellen.

Blinken őszintén kijelentette, hogy egyetért Pompeo előző államminiszter úr azon szándékával, hogy a hszincsiangban zajló muszlim népirtást folytatják. Utal arra is, hogy megjelenik az elkötelezettség a külpolitika alkalmazásában az amerikaiak számára munkahelyek keresése, valamint az amerikai munkavállalók és családok jóléte érdekében.

Megjegyzés:

Egyesült Államok politikai színterén soha nem látott kihívásokkal kellett szembenéznie. A demokratikus és a republikánus pártok mindenhol vitákban vannak, de végül egyre inkább egyhangúan kezelik a CCP nemzetközi rendi taposását és a világbéke kihívását. Amint a Disclosure News Revolution rámutatott: nem számít melyik párt kerül hatalomra, a kommunista párt kihalási tendenciája nem változtatható meg. 

原文:

0
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

澳喜农场欧洲部

欢迎战友加入我們: Discord 群: discord.gg/mM4pXyJJAx 電報群: t.me/parissevenstars t.me/himalayaparis Mar. 04