Pompeo: Az Egyesült Államok már nem fog kompromisszumot kötni a CCP-val

By: 蓝天白云     

匈语翻译: 永远的诺亚方舟     

图片: NewsWeek

Február 27-én délután Pompeo volt amerikai külügyminiszter (Mike Pompeo) részt vett a Nemzeti Konzervatív Politikai Akció Konferencián (CPAC), és beszédet mondott, mondván, hogy a rossz fiúknak csak az erő képes ellenállni. Hogy a gyengeség pedig nem csinál semmit.  Számba vette a szabályokat Trump-adminisztráció sikertörténeteit: külsőleg az izraeli nagykövetség Jeruzsálembe költöztetését, az észak-koreai tárgyalásokat, az iráni Soleimani lefejezését, a közel-keleti békefolyamatot stb. Belsőleg összpontosítson az Egyesült Államok gazdaságára, teremtsen munkalehetőségeket, hagyja, hogy minden etnikai csoportnak legyen feladata, és biztosítsa a határok biztonságát. Ha Amerika félelem nélküli, bátor és erős, akkor az egész világ profitálni fog.

Azt mondta, hogy lehetetlen, hogy a Biden-kormány visszatérjen a múlt politikájához, és az Egyesült Államok sem térhet vissza a múltba, az Egyesült Államoknak keménynek kell lennie. Ismét hangsúlyozta a hit és a hagyományos amerikai értékek fenntartásának fontosságát.

A CPAC idei menetrendje nem említett Iránt, a terrorizmust és a Közel-Keletet, Oroszországot pedig csak egyszer említették. Hat kérdés van a CCP-val kapcsolatban, és akár egy tucat csoportos megbeszélés zajlik a CCP-val kapcsolatos kérdésekről.

A CPAC a konzervatívok évenkénti összejövetele. Idén sok gyakorlati kérdés, például a vírus és a kínai fenyegetés miatt, különösen fontos, és a média és a társadalom széles körű figyelmét felkeltette. Sok nehézsúlyú ember van jelen, és Trump elnök 28-án mond utolsó beszédet. A konzervatív értékek átalakítása és az Egyesült Államok ismét nagyszerűvé tétele A konferencia témája a CCP fenyegetése elleni küzdelem, amely kétségtelenül fontos hatással lesz a Republikánus Pártra, sőt az Egyesült Államokra is.

原文:


发布: 法国巴黎七星编辑组

0
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

喜马拉雅巴黎七星农场

欢迎战友加入我們: Discord 群: discord.gg/mM4pXyJJAx 電報群: t.me/parissevenstars t.me/himalayaparis Feb. 28