A Kínai Kommunista Párt kétoldalú stílusa

翻译: chris

匈语翻译: 永远的诺亚方舟

图片: Reuters

A World One News Channel (WION) szerint Wang Yi kínai külügyminiszter a párbeszéd folytatását szorgalmazta az Egyesült Államokkal, mondván, hogy a CCP nem szándékozik megtámadni vagy leváltani az Egyesült Államokat, ugyanakkor figyelmeztette a Egyesült Államok ne avatkozzon a CCP belügyeibe.  és ne avatkozzon be a CCP érdekeibe.

Wang Yi arra kérte az Egyesült Államokat, hogy állítsa le a Kínai Kommunista Párt és annak politikai rendszerének hiteltelenségét. Nem csak ezt, hanem azt is követelte, hogy az Egyesült Államok hagyja abba a tajvani, hongkongi, hszincsiang és tibeti mozgalmak támogatását, hogy ne sértse a a Kínai Kommunista Párt. Wang Yi még méltóságteljesen elmagyarázta a Kína és az Egyesült Államok közötti konfliktust a kultúra, a történelem és a fejlődési szakaszok alapján, és titkolta a CCP által Kínában és világszerte elkövetett jogsértéseket.

Wang Yi egy szót sem említett a CCP-vírus kérdéséről, valamint a hongkongi és hszincsiang-i atrocitásokról, ehelyett a Trump-adminisztrációt hibáztatta. És várom a jövőbeni további együttműködést és fejlesztést az Egyesült Államokkal. Végül Wang Yi arra kérte az Egyesült Államokat, hogy törölje el a Kínai Kommunista Párt vámjait, valamint a kínai vállalkozások, kutatási és tudományos kutatóintézetek egyoldalú szankcióit.

Megjegyzés:

Ez a Wang Yi beszéd olyan, mintha az idősebb testvér tanítaná a fiatalokat, és arra kéri az Egyesült Államokat, hogy tegyen ezt és azt, ami nagyon arrogáns és uralkodó.  Biden megválasztása után a CCP megváltoztatta eredeti hízelgését a Trump-adminisztrációra. ehelyett azonban indokolatlanul és arrogánsan viszonyult az Egyesült Államok jelenlegi kormányához.  A Trump-kormány által előírt különféle szankciók éles A CCP nyakán lévő kötelet meghúzza és meghúzza.  Tehát miután Biden színpadra lépett, alig várta, hogy az Egyesült Államokat kérje ezeknek a szankcióknak a feloldására, különös tekintettel a Kínai Kommunista Párt vállalkozásaira és tudományos kutatóintézeteire. Ezen szankciók miatt a CCP-nek nincs helye ellopni az amerikai dollárokat , és már nem lophatja el az amerikai technológiát, és nem küldhet speciális ügynököket beszivárogni.

Ezenkívül Wang Yi nem említette a CCP vírusról szóló igazságot, a Xinjiangban elkövetett népirtást és a hongkongi atrocitásokat, ehelyett arra kérte az Egyesült Államokat, hogy hagyjon fel a CCP belügyeibe való beavatkozással és terjedjen ki kulturális okokból. a két oldal közötti különbségek.  Ez egyszerűen szégyentelen. Mi a kapcsolat a vírusok globális felszabadulása, honfitársaik megölése között Xinjiangban és Hongkongban, valamint a kultúra?  Vagy más szempontból, mindaddig, amíg az nem felel meg a CCP terrorszervezet kívánságainak, kulturális konfliktusnak számít, tehát Kínában zsarnokság elfojtani honfitársait és megmérgezni a világot.  Remélem többen megértik, hogy csak akkor van jövő, ha a kommunista párt megsemmisül!


发布: 法国巴黎七星编辑组

原文:

Disclaimer: This article only represents the author’s view. Gnews is not responsible for any legal risks.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

澳喜农场欧洲部

欢迎战友加入我們: Discord 群: discord.gg/mM4pXyJJAx 電報群: t.me/parissevenstars t.me/himalayaparis Feb. 22