Az új koronavírus mutálódott, és a nukleinsav-teszt érvénytelen!

作者: 青衣    

匈语翻译: 永远的诺亚方舟

图片: Rappler

A Daily Mirror (“DAILY TÜKÖR”) február 17-én arról számolt be, hogy Dr. Bate Cobb, az amerikai mexikói Los Alamos Nemzeti Laboratórium véleménye szerint aggasztó új hibrid mutáns törzset fedezett fel. Ez az első hibrid mutáns törzs messze. Ez a törzs egy új hibrid mutáns törzs, amelyet az Egyesült Királyságban található Kent variáns és a Kaliforniában található variáns törzs kombinálásával hoztak létre.

A korábban felfedezett mutáns törzsektől eltérően ez a rekombináns mutáció egyszerre több mutációt képes integrálni. A “rekombináns” törzsek egy része erősen átvihető Kent-variánsokból áll, amelyek több fertőző vírust kombinálhatnak ellenállóbb vírusokkal. Ez nagy aggodalomra adott okot, hogy a világ egy pandémia új szakaszában lehet.

Alig egy nappal később, február 18-án a brit “Daily Mail” ismét kitört arról, hogy a finnországi Vita laboratórium új koronavírustörzset (COVID-19) fedezett fel. Az új Fin-796H nevű koronavírustörzset Finnország déli részén fedezték fel. A Fin-796H nagyon eltér a korábban Dél-Afrikában és az Egyesült Királyságban talált törzsektől. “Bár örökségének ugyanazok a tulajdonságai vannak, mint a világon széles körben ismert változatoknak, úgy tűnik, hogy nem tartozik egyetlen korábban ismert változat sem.”

A legaggasztóbb az, hogy hivatalos források szerint a Vita laboratórium és a Helsinki Egyetem Biotechnológiai Intézetének közös vizsgálata azt mutatta, hogy ez az új törzs nem vizsgálható az Egészségügyi Világszervezet (WHO) által jelenleg jóváhagyott összes PCR-vizsgálati módszerrel. Ennek a törzsnek a vakcinával szembeni reakciójára és lehetséges rezisztenciájára vonatkozó részletes információk nem világosak. Ez a felfedezés nagy hatással lehet a betegség azonosítására és a terjedésének megakadályozására.

A CCP vírus erős mutációs képessége megdöbbentő. Erős mutáció révén különböző “erőteljes képességekkel” rendelkező “vírustörzsek” születhetnek. Az erős változatok közötti rekombináció szuper legyőzhetetlen “több vírustörzs keverékét” eredményezheti. Jelenleg közel 5000 ismert CCP vírus mutáns törzs létezik. Láttuk az “első törzs” erős virulenciáját, és most lopakodó technikákkal fedeztünk fel további “hat törzset”. A világ hatalmas válsággal és kihívásokkal néz szembe. Ez arra készteti az embereket, hogy gondoljanak arra a figyelmeztetésre, amelyet Dr. Yan Limeng egykor a világ felé adott: az emberiség számára maradt idő Tényleg nem sok.

原文:

Disclaimer: This article only represents the author’s view. Gnews is not responsible for any legal risks.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

澳喜农场欧洲部

欢迎战友加入我們: Discord 群: discord.gg/mM4pXyJJAx 電報群: t.me/parissevenstars t.me/himalayaparis Feb. 20