Nagy-Britannia vezeti a kommunizmus globális felszámolását

撰稿: MIYA     

匈语翻译: 永远的诺亚方舟

图片: Getty Images

Az elmúlt hónapban a Joe Biden-adminisztráció nem folytatta az előző kormányzat azon politikáját, hogy ellenséges legyen a CCP-val szemben, és az előző Államtanács két fő politikai örökséget hagyott a CCP-val szemben.

A vírus a CCP katonai laboratóriumából és a CCP emberiség elleni bűncselekményeiből és Xinjiang-i népirtásból származott. Mélységesen érintette az Egyesült Királyságot, az Egyesült Államok egyik legnagyobb szövetségesét, és Nagy-Britannia egyre egyértelműbbé vált a CCP-val szemben.

Mivel a CCP tavaly egyoldalúan széttépte a kínai-brit együttes nyilatkozatot, és megszegte elkötelezettségét Hongkong, Egy ország, két rendszer” iránt, egy fertőzőbb új mutáns vírus nemrégiben történt felfedezése iránt, amely a járvány hirtelen romlását okozta, az Egyesült Királyság régóta ellenzi a CCP-t, a felhalmozódott elégedetlenség végül kitört.  A közelmúltban a BBC, az Egyesült Királyság legnagyobb hírműsorszolgáltatója dokumentumfilmet sugárzott arról, hogy a CCP elrejtette a kezdeti járványt, és hírt adott arról, hogy a hszincsiangi ujgur nőket erőszakolták és kínozták internáló táborokban, ami a közvélemény határozott válaszát váltotta ki.  Senki sem fogja elhinni, hogy ma, a 21. században. A náciknál ​​szörnyűbb népirtás történik a kínai Hszincsiangban.

Az Egyesült Királyság átfogó fellépést indított a CCP megbélyegzett emberi jogi problémája ellen. Az NTDTV február 14-i jelentése szerint a Brit Hírközlési Hatóság (Ofcom) egy mozdulattal visszavonta a KKP külföldi reklámcélú CGTN sugárzási engedélyét. A CCP új “nemzetbiztonsági törvényének” ellenőrzése alatt álló Hongkong rádió azonnal leállította a BBC műsorainak sugárzását, ami azt mutatja, hogy Hongkong autonómiája név szerint megszűnt. Ennek érdekében az Egyesült Királyság segítő kezet nyújtott a szabadságukat elvesztett hongkongiaknak, és elindította a hongkongiak számára a BNO útlevél (brit nemzeti (tengerentúli) útlevél) vízumcsatornát. Ezenkívül a brit parlament szorgalmazza a kereskedelmi törvény módosítását, amely előírja a Legfelsőbb Bíróság számára, hogy előzetes döntést hozzon arról, hogy a CCP bűnös-e népirtásban, az Egyesült Királyság és a CCP közötti kereskedelmi együttműködés korlátozása érdekében.

Amikor az Egészségügyi Világszervezet (WHO) vírusvizsgálati csoportja Wuhanhoz ment, Michael Pompeo volt amerikai külügyminiszter rámutatott, hogy a vírus a Wuhani Virológiai Intézetből származik, és rámutatott, hogy a WHO csapatának biztosítania kell a szervezet függetlenségét és pártatlanságát. a vírus forrásának alapos kivizsgálása.A vírus forrásáról szóló igazság a globális figyelem középpontjába került. A vizsgálatot éppen befejező WHO-csoportot arra késztették, hogy önvédelmet keressen, és végül elismerte, hogy a CCP a vizsgálat során nem volt hajlandó átadni a legkorábbi wuhani eset eredeti adatait. A CCP megvetendő tettét, amely szándékosan leplezi le a járvány igazságát, már nem lehet leplezni. A Reuters 14-én arról számolt be, hogy Biden elnök részt vesz a Boris Johnson brit miniszterelnök által rendezett G7 vezetői hálózat találkozón 19-én. Ennek a találkozónak a prioritása a „brit és amerikai vezetők közötti globális együttműködés lesz a járvány felismerése érdekében”. igazság”

A Nagy-Britannia és Kína közötti kapcsolat feszültsége fokozatosan növekszik, úgy tűnik, hogy az Egyesült Királyság felváltja a lassú tempójú Biden-adminisztrációt, és kibővíti a gazdasági és kereskedelmi együttműködést az ázsiai-csendes-óceáni térséggel.  A hónap elején az Egyesült Királyság hivatalosan csatlakozott az “Átfogó és Progresszív Megállapodás a Csendes-óceáni Partnerséghez” (CPTPP) csatlakozásához. Az Egyesült Királyság részvétele 12 ország új szövetségét képezi. Az uralkodó “Egyesült Királyság-Japán Szövetség” egyhangúlag egyetért abban, hogy a CCP hírhedtté vált a globális szabadkereskedelmi rendszerben. Nyilvánvalóan összekapcsolja kezét, hogy a elutasítsa a CCP hajlandóságát csatlakozni a ( CPTPP)-hez.

A katonai ügyeket illetően az “Angol-Japán Szövetség” 3-án diplomáciai és védelmi tárgyalásokat folytatott, reagálva a CCP fenyegetésére a szomszédos Burma és Tajvan ellen. Nagy-Britannia elküldi az “Erzsébet királynő” repülőgép-hordozót az indo-csendes-óceáni térségbe. közös kiképzés a japán önvédelmi erőkkel. Ezenkívül az Egyesült Királyság nagy valószínűséggel részt vesz az Egyesült Államok, Japán, India és Ausztrália közötti négyoldalú biztonsági párbeszédben, és csatlakozik ehhez az “ázsiai NATO” néven ismert szövetséghez, hogy közösen harcoljon a CCP növekvő tengeri terjeszkedése ellen. 

A CCP emberiség elleni bűncselekményei és népirtása szilárd bizonyíték. A CCP szörnyű cselekedete, amely korlátlan biológiai háborút indít a világ ellen, biztosan felfedi az igazságot.  Hogy a Nagy-Britannia felébredt: Nagy-Britannia CCP-val való aktív konfrontációjának hatása át fog terjedni Európában és az ázsiai-csendes-óceáni térségbeli szövetségesekre, valamint a globális szövetségre, amely megsemmisíti a CCP-t megalakulnak.

原文:

Disclaimer: This article only represents the author’s view. Gnews is not responsible for any legal risks.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

澳喜农场欧洲部

欢迎战友加入我們: Discord 群: discord.gg/mM4pXyJJAx 電報群: t.me/parissevenstars t.me/himalayaparis Feb. 15