[Katonai hírek] Amerikai, Japán és Ausztrália katonai gyakorlatokat tart Guamban

作者: 人世间   

匈语翻译: 永远的诺亚方舟

图片: The Guam Daily Post

Kína és Oroszország ellen az Egyesült Államok, Japán és Ausztrália Guamban “Cope North 2021” (Cope North 2021) kódnevű közös gyakorlatot tart. Ezért az F-35A lopakodó vadászgépet először a guam-i Anderson légibázison vetették be.

Több hír szerint a gyakorlat február 3-án kezdődött, és 19-én a guami közös hadgyakorlatig tartott. A CCP és Oroszország katonai fenyegetéseire reagálva humanitárius mentési, katonai telepítési és harci kiképzési projekteket hajtottak végre.

A gyakorlatot a japán légi önvédelmi erők vezették, az amerikai légierő és az ausztrál királyi légierő részvételével. A kiképzésen 1800 amerikai légierő, tengerészgyalogság és tengerész vesz részt, a japán légi önvédelmi erőkből és az ausztrál királyi légierőből 400 ember vesz részt, a gyakorlaton pedig 95 repülőgép vesz részt. A katonai gyakorlat helyszíne az Anderseni Légierő Bázis volt, amely az amerikai csendes-óceáni légierő 36. szárnyában található Guam északi részén.

A tajvani “Shang Bao” jelentés szerint az “Észak elleni harc” hadgyakorlatot először 1978-ban indították el, amikor az amerikai hadsereg és a japán önvédelmi erők megkezdték első gyakorlatukat a Misawa légibázison. 1999-ben az amerikai hadsereg megmozdult a gyakorlóbázist Guam felé. Az ausztrál királyi légierő hivatalosan 2011-ben csatlakozott.

Jeremy T. Sloane dandártábornok, az Anderson Bázis 36. szárnyának parancsnoka kijelentette, hogy a kínaiak (kommunista) és Oroszország fenyegetései megduplázódtak az amerikai katonai tengerentúli támaszpontok ellen. hátrányai, ha a rakéták megbénították az összes légibázist egy háborúban, akkor a stratégiai bombázók haszontalanok lesznek. “

Song Zhongping, hongkongi katonai szakértő és a Népi Felszabadító Hadsereg volt oktatója elmondta, hogy ez a katonai gyakorlat Guam és a támaszpontok közötti kapcsolat megerősítését szolgálja a kínai (kommunista) hadsereg támadásai esetén.  “Ezenkívül a negyedik generációs és az ötödik generációs vadászgépek közösen létrehoznak egy védelmi hálózatot annak biztosítása érdekében, hogy a katonai támaszpontok túl tudják élni az első támadási hullámot a hatékony ellentámadások végrehajtása érdekében.”  Japán és Ausztrália belépése egyrészt a kínai (kommunista) stratégiai ellensúlyozása, másrészt lehetővé teheti az amerikai hadsereg számára is, hogy ezen országok bázisait felhasználva ellensúlyozza a kínaiak (kommunista) támadásait.

原文:

+1
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

喜马拉雅巴黎七星农场

欢迎战友加入我們: Discord 群: discord.gg/mM4pXyJJAx 電報群: t.me/parissevenstars t.me/himalayaparis Feb. 12