Pompeo: A CCP megtévesztette a WHO-t a vírusjelentés

By 西班牙巴塞罗那喜悦农场    

匈语翻译: 永远的诺亚方舟

图片: FoxNews

Spanyolország, 2021. február 9. / Xixi hírügynökség – Mike Pompeo volt amerikai külügyminiszter hideg vizet öntött az Egészségügyi Világszervezet keddi új jelentésére, amely szerint a kínai vírusjárvány “nagyon valószínűtlen”. A kínai laboratórium kiszivárgott.

A Fox Newsnak adott interjújában Pompeo elmondta, hogy úgy véli, hogy a WHO tisztviselőinek cselekedetei a Kínai Kommunista Párt érdekeit szolgálják, és tudja, hogy vannak “fontos bizonyítékok” arra, hogy a globális járvány valóban egy laboratóriumból származott Wuhan.

Azt kell mondanom, hogy azért hagytuk el az Egészségügyi Világszervezetet, mert kezdtük hinni WHO, hogy korrupt és politizált,  Hajlik Xi Jinping, a Kínai Kommunista Párt főtitkára előtt. “Pompeo azt mondta, amikor a Trump-adminisztrációnak az ENSZ ügynökségéből való kivonulásáról szóló határozatáról beszélt.

Remélem, hogy ez nem így van, ahogy ma bejelentették. Alig várom a jelentéseiket és elemzéseiket, de nem hiszem, hogy hozzájutnának a szükséges hozzáféréshez. Tudom, hogy nem kapták meg időben a szükséges engedélyeket.  Azt mondta.

Továbbra is tudom, hogy fontos bizonyítékok vannak arra, hogy ez valószínűleg abból a laboratóriumból származik “- mondta Pompeo.

Szóval, szerinted ez nem változott a laboratórium szempontjából?  Az US Newsroom kérdezte Bill Haimert a műsorvezetőt.

“Egyáltalán nem”- válaszolta Pompeo.

A kínai kommunista rendszer azt hirdeti, hogy ez a vírus megtalálható fagyasztott élelmiszereken, sőt az amerikai hadsereget is felróta a járványnak, és összeesküvés-elméletet vet fel, miszerint a légzőszervi betegség egy Maryland-i amerikai laboratóriumban keletkezett.

A kínai Egyesült Államokbeli nagykövet vasárnap a CNN-nek elmondta, hogy az Egészségügyi Világszervezetnek is vizsgálnia kell az Egyesült Államokat.

A Trump-adminisztráció megpróbálta felelősségre vonni a CCP-t a vírus forrásának leplezéséért és a nyomozók többszöri megtagadásáért a Kínába való belépésért. Washington és Peking kapcsolata megromlott.

Az első dolog, amit Biden elnök a Fehér Házban tett, az volt.  hogy az Egyesült Államokat újra csatlakozás a WHO-hoz.

原文:


发布: 法国巴黎七星编辑组

0
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

喜马拉雅巴黎七星农场

欢迎战友加入我們: Discord 群: discord.gg/mM4pXyJJAx 電報群: t.me/parissevenstars t.me/himalayaparis Feb. 10