A CCP vírusvariánsok új mutációi az Egyesült Királyságban

编撰: 喜马拉雅文白

翻译: 永远的诺亚方舟

图片: Yahoo News

A CCP vírus brit változata kevés esetben új és aggasztó mutációkat mutat be. A tudósok szerint. Ez hasonlóvá teszi a dél-afrikai és brazíliai Variáns vírus, és csökkentheti a vakcina hatékonyságát. Az angliai Közegészségügyi Ügynökség kijelentette, hogy az Egyesült Királyságban 11 változatról számoltak be, ezeket a variánsokat az E484K mutáció jellemzi, és főként Délnyugat-Angliában terjesztik. Az E484K mutáció a vírus fülfehérjéjében fordul elő, amely megegyezik a dél-afrikai és brazil változatokkal, amelyek nemzetközi figyelmet keltettek.

Az angliai közegészségügy (PHE) szorosan figyelemmel kíséri ezt a helyzetet, és megtesz minden szükséges közegészségügyi beavatkozást, ideértve a kapcsolattartás és az ellenőrzési intézkedések megerősítését. “A PHE szóvivője elmondta.

Számos laboratóriumi tanulmány megállapította, hogy az oltások és az antitestterápiák kevésbé hatékonyak a dél-afrikai változatokkal szemben.

Matt Hancock egészségügyi miniszter kijelentette, hogy “még korai megítélni a változat oltásra gyakorolt ​​hatását, de Bristol és Liverpool aggasztó változatokról számoltak be. Továbbra is óvatosan kell eljárnunk. Különösen az új Variáns vírus által jelentett új kihívások miatt. a  koronavírusról.”  mondta a törvényalkotóknak.

Calum Semple, a brit kormánynak tanácsot adó csoport tagja a BBC Rádiónak elmondta, hogy az E484K “a legemlékezetesebb mutáció”, és “spontán módon történt” a brit változatban.  Az E484K név laikus kifejezéssel megegyezik a térkép koordinátáival. A 484-es szám a mutáció pontos helye, az E betű az eredeti aminosav, a K betű pedig a módosított aminosav. Az E484K mutáció dél-afrikai változatára való figyelem arra késztette a brit hatóságokat, hogy kezdjenek el nagyszabású ház-ház-tesztelést olyan területeken, ahol változatos esetek találhatók.  A dél-afrikai bevándorlók kötelező elszigetelését a szállodákban még nem hajtották végre.

Megpróbálta az legszigorúbb blokád segítségével visszaszorítani a vírust, megakadályozva, hogy egészséges emberek milliói lépjenek kapcsolatba más egészséges emberekkel, Ez önmagában vészes. Ráadásul azok az országok, amelyekben a legmagasabb az egymillió halálozás száma, azok, amelyek meglehetősen szigorú blokád intézkedéseket hajtottak végre. A fertőzés késleltetésének hatékonyabb módja a betegek elszigetelése és ésszerű óvintézkedések megtétele annak érdekében, hogy megakadályozzák a fogékony fertőzöttek fertőzését. A CCP vírus nagyon erősen variálható, és ezek az intézkedések csak nagyon korlátozott késleltetést jelenthetnek, a CCP vírus kiváltó okának megoldásának lényege, csak megszüntetése a CCP.

原文:

0
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

喜马拉雅巴黎七星农场

欢迎战友加入我们: https://discord.gg/mM4pXyJJAx Feb. 04