A Facebook és az American Journal of Medicine elismeri téves álláspontjukat a hidroxi-klorokinnal kapcsolatban

编译: 明澈   编辑: 文旺

匈语翻译: 永远的诺亚方舟

图片: Shutterstock

A The Gateway Pundit friss jelentése szerint a legfrissebb nemzetközi teszt azt mutatta, hogy azokban az országokban, amelyek korai stádiumban alkalmazták a HCQ-t, a kínai vírus halálozási aránya 79% -kal alacsonyabb volt, mint azokban az országokban, amelyek betiltották a HCQ használatát. Ez a tény azt jelenti, hogy Dr. Fauci, Dr. Birx, az Egyesült Államok Betegségmegelőzési és Megelőzési Központja (CDC), valamint az ingyenes média- és technológiai óriások népszerűsítették a hazugságokat, és aki fizet ezért, az 440 000 ember hazudik az Egyesült Államokban! Ha abban az időben az Egyesült Államokban támogatnák a HCQ használatát, a szám nagymértékben csökkenhet! Ezzel kapcsolatban a “Gateway Experts” kijelentette, hogy ezeket a szakértőket és a médiát bíróság elé kell állítani!

Az elmúlt hónapokban a “c19study.com” webhely nyomon követte a HCQ és a CCP vírus kutatását. A weboldal szerint az összesen 237 vizsgálatból 171 szakértői értékelésből kiderült, hogy a betegek állapotának 67% -a javult a HCQ-val végzett korai kezelési vizsgálatok során.

Már 2020 augusztusában a “Gateway Experts” cikket tett közzé, amelyben feltárta a liberális mainstream média azon kísérletét, hogy elrejtse az igazságot a CCP vírus kezeléséről az amerikai nyilvánosság elől. 440 000 amerikai halála után a Facebook és az American Journal of Medicine végül beismerte, hogy a HCQ-val kapcsolatos korábbi álláspontjuk téves volt.

Az American Journal of Medicine ez év januárjában megjelent új tanulmány kimutatta, hogy a CCP vírusban szenvedő betegek HCQ-val történő korai kezelése csökkentheti a betegség mortalitását. Amikor a beteg még otthon van, a HCQ azonnali alkalmazásának is nyilvánvaló előnyei vannak. Nemrégiben a Facebook Felügyeleti Bizottsága is bejelentette: Töröltek egy bejegyzést a HCQ gyógyszerek franciaországi használatáról, És téves az az állítás, miszerint a HCQ káros a szervezetre.

Már 2020. január 29-én a Lude Media (LUDE Media) elsőként javasolta a világon, hogy a HCQ hatékony gyógyszer a kínai kommunista vírus megelőzésére és kezelésére, és egyértelműen rámutatott, hogy a HCQ nem specifikus gyógyszer (egy adott gyógyszer teljesen megöli a vírust). Luther a videóban megemlítette, hogy a HCQ cink-szulfáttal és azitromicinnel kombinálva hatékony módszer a klinikai vizsgálatokban a kínai vírus kezelésére. (Kérjük, nézze meg a videót 24: 59-kor, a videó linket: https://youtu.be/m3PQss3oMkg

2020 áprilisától a Sermo, az egészségügyi közvélemény-kutató vállalat 30 országban és régióban 6227 orvos felmérését végezte el a Kínai Kommunista Párt vírusának kezelésére szolgáló gyógyszerek használatáról. a kezelésre általánosan használt vényköteles gyógyszerek fájdalomcsillapítók: 41% azitromicin és 33% hidroxi-klorokin volt. A felmérés azt is kimutatta, hogy az orvosok 37% -a a hidroxi-klorokint minősítette a leghatékonyabb terápiának a 15 kezelés közül. Közülük a spanyol orvosok 75% -a gondolja úgy, hogy hatékony, Olaszország 53%, Kína 44%, Brazília 43%, Franciaország 29%, az Egyesült Államok 23%, az Egyesült Királyság pedig 13%.

A 15 kezelés magában foglalja az Egészségügyi Világszervezet (WHO) által megnevezett négy gyógyszerkombinációt, köztük a Lopinavir + Ritonavir AIDS gyógyszerkombinációt, a Gilead Sciences által fejlesztés alatt álló remdesivirt, a malária gyógyszer hidroxi-klorokin és klorokin (CQ), a béta-interferont (interferon-béta) ), valamint fájdalomcsillapítók, köhögés elleni gyógyszerek, influenza elleni gyógyszerek, antihisztaminok, lábadozó szérum, D-vitamin, cinktabletták, glikopirrolát inhalátor. Az orvosok 32% -a azonban úgy véli, hogy nincs a leghatékonyabb gyógyszer a CCP vírus kezelésére.

原文:

0
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

喜马拉雅巴黎七星农场

欢迎战友加入我們: Discord 群: discord.gg/mM4pXyJJAx 電報群: t.me/parissevenstars t.me/himalayaparis Feb. 02