Az új koronavírusról Dr. Yan elmondta

作者: 香草山翻译组GBWater

翻译: 永远的诺亚方舟

Dr. Limeng Yan eredetileg a Kínai Kommunista Párt szemészeti és virológiai szakértője volt. Egykor a Hongkongi Egyetem Egészségügyi Világszervezetének referencialaboratóriumában dolgozott, és fontos kapcsolattartó a WHO és a kínai kormány között. 2020 januárjában Dr. Yan személyes életének veszélye ellenére figyelmeztette a világot a koronavírus romboló erejére. Hős a világ népe számára! Mindezt az idő bizonyította! Most nézzük át, mit mondott.

2019. január 19-én Dr. Yan a Luther News Live Channel csatornán keresztül közölte a hírt:

A vírus emberről emberre terjedhet, erősen mutálódhat és kitörhet!

Amikor a CCP terjesztette a vírus természetes eredetéről szóló pletykákat, Dr. Yan nagyon sok bizonyítékot szolgáltatott arra vonatkozóan, hogy a CCP a vírust laboratóriumban állította elő.

Szembe kell néznünk azzal a ténnyel, hogy az új korona vírus biológiai fegyver, és biológiai háborúban állunk a Kínai Kommunista Párttal. A víruscsontváz a kínai hadsereg számára egyedülálló Zhoushan denevérvírusból származik. Az egyedülálló Folin restrikciós hely fokozza az S fehérje stabilitását és invazivitását.  A rekombináns receptor kötő domén fokozza a humán ACE2 receptorhoz való kötődés képességét.

A világ vezető tudósainak egy része összejátszott a CCP-val, és részt vett a vírusról szóló igazság leplezésében, és a legtöbb tudós csendben marad a CCP fenyegetése alatt.

A bátor riporter közzétette Dr. Rita Cowell, a tudományos világ legbefolyásosabb szakértőjének e-mailjét, feltárva a tudományos világban elrejtett piszkos viselkedést!

Az Öko-Egészségügyi Szövetség e-mailjéből a tudósok nem igazolták, sőt igazolták sem a koronavírus forrását, hanem arra kérték őket, hogy írjanak alá egy olyan jelentést, amely szerint a vírus a természetből származik, és senki sem gyaníthatja.

Manapság a kormányok az egész világon beoltják népüket az új korona vakcinával, Dr. Yan azonban rámutatott az antitestfüggőség fokozásának (ADE) potenciális kockázatára.

Ez a vírus az embereknek ADE-hatást vált ki (fokozott antitestfüggőség). Ha az embereket beoltották e vírus ellen, az ADE veszélybe sodorja őket!

Az ADE azt jelenti, hogy az első fertőzés után képződött szuboptimális antitestek elősegítik a vírus könnyebb bejutását a sejtbe a második fertőzés során. Ezért látjuk, hogy sok ember súlyosabb tüneteket tapasztal, sőt meghal, amikor másodszor fertőzik meg a kínai kommunista koronavírust. Vajon a koronavírus elleni vakcina szuboptimális antitesteket termel-e néhány embernél?

A Kínai Kommunista Párt koronavírusának hatékony megelőzése és annak biztosítása érdekében, hogy ugyanaz a tragédia ne fordulhasson elő a jövőben, Dr. Yan rámutatott:

A CCP olyan, mint az “Éjszakai király” a “Trónok játékában”! A vírus az idegenek hada, amely megtámadja az emberi világot. Csak megszünteti az “ Éjszakai király”, megtalálja a vírus ellenszerét!

Ki áll a világjárvány mögött? CCP! A COVID-19 a CCP túlzott biológiai fegyvere! A CCP az emberiség ellensége! Sok kínai ember keményen dolgozik azért, hogy a CCP-t belülről elpusztítsa, és megölje a CCP-t!

A vírusról szóló igazságnak semmi köze a politikához. Az emberi túlélésről szól.

Köszönjük Dr. Yan bátorságát és kedvességét. Biztosak akarunk lenni abban, hogy Dr. Yan nem egyedül harcol. Mindenkinek felelőssége, hogy részt vegyen az emberiségünk megmentéséért folytatott harcban. Terjesszük együtt az igazságot a vírusról!

原文:

0
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

喜马拉雅巴黎七星农场

欢迎战友加入我們: Discord 群: discord.gg/mM4pXyJJAx 電報群: t.me/parissevenstars t.me/himalayaparis Jan. 31