A CCP figyelmezteti az Egyesült Államokat, hogy Tajvan megosztása “háborút jelent”

翻译: Wakeup文醒

匈牙利语翻译: 永远的诺亚方舟

图片: AP

A BBC NEWS jelentése szerint 2021. január 29-én kora reggel keleti idő szerint a CCP határozottan megfogalmazott nyilatkozatában figyelmeztetett arra, hogy Tajvan kísérlete a CCP ország felosztására a háború kezdetét jelenti.

Az Egyesült Államok csütörtöki nyilatkozatában megerősítette Washington elkötelezettségét Tajvan védelmi képességeinek támogatása iránt. A Kínai Kommunista Párt Nemzetvédelmi Minisztériumának szóvivője a sajtótájékoztatón azonnal kijelentette: “Ünnepélyesen mondjuk azoknak a tajvani függetlenségi erőknek: Ha tüzet gyújtasz, megégeted magad, Tajvan függetlensége pedig háborút jelent.”

Az Egyesült Államok csütörtök későn válaszolt. Az új kormány által a CCP és Tajvan közötti kapcsolatról szóló első nyilatkozatban.  John Kirby, a Pentagon sajtótitkára újságíróknak elmondta: “Úgy gondoljuk, hogy az ilyen jellegű megjegyzések sajnálatosak, és határozottan ellentétesek a tajvani kapcsolatokról szóló törvény szerinti kötelezettségeinkkel.”

A cikk szerzője úgy véli, hogy az új amerikai adminisztráció várhatóan nyomást fog gyakorolni a CCP-ra egy sor olyan kérdés miatt, mint az emberi jogok, a kereskedelmi viták, Hong Kong és Tajvan. A feszültségek fokozódásával a KKP nem zárja ki annak lehetőségét, hogy katonai uralom Tajvan felett.

Fordítás áttekintése:

Mivel az amerikai választásokon leülepedik a por, úgy tűnik, hogy az új Biden-adminisztrációt nem a CCP manipulálja, ahogy a CCP kívánja. A CCP népirtásának és emberiség elleni bűncselekményeinek meghatározásakor.

Az előző kormány politikáját továbbra is folytatják, és nem kísérlik meg segíteni a CCP-t abban, hogy megszabaduljon a bűncselekménytől.  Az elmúlt napokban a tengerentúli médiaplatformokon hirtelen számos támadás és rajzfilm diszkreditálta Dr. Yan Limenget, Wen Gui urat, Bannon urat és Pompeo urat, ami azt is tükrözi, hogy a CCP rájött, hogy teljesen kudarcot vallott. hogy manipulálja az Egyesült Államokat az amerikai választások manipulálásával.

Wengui úr szerint a Biden-kormány aktívan keresi az együttműködést az Új-Kínai Föderációval a vírus igazságával kapcsolatban. Látható, hogy a vírus forrásának felkutatása az új kormány „három tüzének” is egyben lesz ., A CCP, a vírus kiváltója, nem kerülheti el az egész világ felelősségét!

A külvilág óriási nyomása alatt, amikor a forradalom megtörte a hírt, alaposan kiderült a “Teletubbies Xi” állapota.  A CCP-n belül komoly megosztottságok tapasztalhatók, és a belső harcok hevesekké és nyíltvá váltak. Jelenleg a négy frakció mindent megtesz annak érdekében, hogy megvédje önmagát harcolj gátlástalanul.

A külső nyomás és a belső ellentmondások enyhítése érdekében a CCP nagy valószínűséggel erőszakot alkalmaz Tajvan, ellen az ellentmondások elterelésére. Emberrablás 1,4 milliárd kínai,  és kínai embereket teljesen a háború szakadékába vitte.  Húzz mindenkit, hogy haljon meg velük.

原文:

0
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

喜马拉雅巴黎七星农场

欢迎战友加入我们: https://discord.gg/mM4pXyJJAx Jan. 29