Trump adminisztrációja nem véglegesítette a biológiai és vegyi fegyvereket, A hírforradalom folytatódik

作者: 子喜太一 翻译: 永远的诺亚方舟

Trump lemondásáig nem nyilatkozta úgy, hogy a ccp-vírus a CCP biokémiai fegyvere. Nem használt drónokat több bűnös kiküszöbölésére. Úgy tűnik, csalódást okoz az elvtársaknak.  Az biztos, hogy a híradások és a kommunizmus kihalásának szempontjából ez nem felel meg a várt kommunista kihalás sebességének, és nem egyeztethető össze a kommunizmus kipusztulásának lelkes hangulatával sem. De az áldás szerencsétlenségekkel jár, és a szerencsétlenségek rájuk támaszkodnak. Az Egyesült Államok nem jelentett be biológiai és vegyi fegyvereket. Megismertük a forradalmi elvtársak hírét. Milyen lehetőségeket láthatunk belőle?  

Az elvtársak, akik négy évig követték a legfrissebb híreket, világosan megértik a vírussal kapcsolatos igazságot és a ccp minden gonosz tettét. De a tágabb értelemben vett kínai emberek számára, akiket sok éven át agymosottak, valószínűleg ellentétes a felfogás.  Azt gondolhatják, hogy hatalmas országuk túl nagy és bölcs, a járvány jól ellenőrzött, a gazdaság nem csökken, hanem emelkedik, és Európa és az Egyesült Államok káoszban vannak.  Ilyen körülmények között, ha az Egyesült Államok le meri lefejezni a ccp-t vagy lebontani a Dél-kínai-tengeren, az igazságot nem ismerő emberek tömege azonnal gyűlöli és ellenzi az Egyesült Államokat.  A CCP határozottabban fogja elrabolni az embereket, így teljesen lehetetlen megszüntetni a CCP-t. Még akkor is, ha Zhongnankengben mindenkit lefejeznek, emberek százmilliói nem gondolják, hogy az Egyesült Államok igazságos cselekedet, hanem úgy gondolják, hogy az Egyesült Államok tönkretette jó életüket., Az eredeti agymosott értékek szilárdabbak és még jobban visszataszítják az amerikai értékeket!

 Ezért kontraproduktív lesz lefejezni, mielőtt az emberek felébredhetnek.

Nem csak, hogy nem mentheti meg az embereket a rabszolgák életétől, hanem erősítheti a CCP átok státusát az emberek szívében. A kommunista párt megsemmisítése két érték harca: nem néhány ember megöléséről szól, hanem a kommunista párt megsemmisítéséről a kommunista ideológia és a kommunista diktatúra megsemmisítése. Ennek a rosszindulatú daganatnak a földről történő teljes felszámolásához meg kell szabadulni minden kínai ember szív démonaitól.  Ha csak megölsz néhány CCP-vezetőt, akkor a CCP gonosz szellemei még több agymosott emberben gyökeret eresztenek!  Ezért abban az időben, amikor az Egyesült Államok nem jelentette be a biokémiai vírust, a legfrissebb hírforradalmat aktívabban kell terjeszteni és nyilvánosságra hozni, terjesztenie kell az igazságot a feltörő hírforradalomról, és hatékonyabban kell felébreszteni a házi embereket.  Most, hogy a hazai járvány súlyos és az emberek megélhetése nehéz, egyre több honfitárs ismeri a CCP hamis, csúnya és gonoszságát, egyre többen látják a CCP hamis propagandáját, és egyre többen érzik a terror és abszurditást a CCP! Az ilyen jellegű közvélemény-alapítással hatékonyabban lehet előmozdítani a kommunizmus megsemmisítésének folyamatát.

Most Trump befejezte elnökségét. Éppen ellenkezőleg, az összes hazai frakció szemez és felkészül.  Ennek eredményeként az kinái ország különböző titokban harcoló frakciói végül az asztal alól kerültek a világos oldalra.  Ez azt jelenti, hogy a legfrissebb hírforradalom a tengerentúli harctérekről a Kínába hazai harctérekre költözött.

A világ egyesül, hogy elpusztítsa a kommunistákat, és a túlélés érdekében a globális népnek el kell pusztítania a kommunizmust. Az igazságosság ereje egyesülni fog az Új Kína Föderációval a kommunista párt elpusztításáért! A kommunista pártnak vége!

原文:

0
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

喜马拉雅巴黎七星农场

欢迎战友加入我们: https://discord.gg/mM4pXyJJAx Jan. 27