A Kínai Kommunista Párt obszcén szankciókat vezetett be 28 emberrel, köztük Pompeóval

撰稿: Jim大叔 翻译: 永远的诺亚方舟

图片: Reuters

Miután Biden új amerikai elnök helyi idő szerint 20-án esküt tett, a kínai külügyminisztérium szóvivője azonnal szankciókat jelentett be 28 ember, köztük Pompeo volt amerikai külügyminiszter ellen.

A CCP úgy döntött, hogy szankciókat alkalmaz 28 ember ellen, akik súlyosan megsértették Kína szuverenitását és elsősorban Kínával kapcsolatos kérdésekért felelnek, köztük Pompeo, Navarro, O’Brien, Starwell, Pottinger és Ahmad a Trump-adminisztrációban. Zha, Krach, Kraft, Bolton, Bannon stb. Ezeknek az embereknek és családtagjaiknak nem engedélyezték a belépést Kína szárazföldjére, Hongkongba és Makaóba, és őket és leányvállalataikat, valamint intézményeiket is korlátozták Kínával való kereskedelemben és üzletben.

Nevetséges érzés a fenti komikus szankciókat látni.  Nem tudom, hogy a CCP miként szankcionálhatja Pompeót. Ne engedje, hogy eljöjjön a CCP-ba Hulladékolaj eszik. Ne engedje, hogy szennyezett levegőt lélegezzenek be? Vagy korlátozhatja őket, hogy váltsanak amerikai dollárokat az RMB-re?  A kissé józan ésszel rendelkező embereknek meg kell érteniük, hogy ha a Kínai Kommunista Párt egy kicsit erőteljes, akkor nem fog olyan sok ember rohanni bevándorolni az Egyesült Államokba, hogy zöld kártyát kapjon. És ezek többnyire magas rangú tisztviselők, nemesek és gazdag elitek leszármazottai.  Mivel a társadalom élén állnak, a CCP gonoszságát ismerik a legjobban, és azt is tudják, hogy az Egyesült Államok globális vezető szerepet tölt be a jólét és az emberi jogok terén, és valós személy lehet az Egyesült Államokban.  Ha a CCP-ben van, csak rabszolga lehet.  Mindenki bárány, akit a gonosz CCP lemészárol.  Ezért olyan sok ember megpróbált mindent megtenni, hogy elmeneküljön és jogi státuszt szerezzen az Egyesült Államokban.

Jelenleg a CCP Orális Szexi Osztálya szégyentelenül szankcionálni fogja Pompeót, ezeket a nagy embereket, akik a világ igaz erõit vezetik. Az egész nem úgy nézett ki, mint egy szankciós értesítés, és hazugság formájában dicsérő értekezletet tartottak a faloldal népének a hátoldalán, és  Megerősítette ezt a 28 bátor harcost kiemelkedő hozzájárulásukért a CCP felszámolásához az elmúlt időszakban.  Habár az orális szex részleg furcsa propagandát folytatott.  De több embert is felébresztett. Remélem, hogy a Teletubbies Xi vezette felgyorsult CCP-csoport továbbra is keményen dolgozik azon, hogy a gonosz CCP a pokol 180 szintjére kerüljön, és teljesen megszüntesse ezt a gonosz rendszert.

原文:

0
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

喜马拉雅巴黎七星农场

欢迎战友加入我們: Discord 群: discord.gg/mM4pXyJJAx 電報群: t.me/parissevenstars t.me/himalayaparis Jan. 23