Pompeo azonosítja a CCP népirtását és az emberiség elleni bűncselekményeket

By 白文金 翻译: 永远的诺亚方舟

Az Egyesült Államok külügyminisztériuma január 19-én jelentette be, hogy a Kínai Kommunista Párt népirtást és emberiség elleni bűncselekményeket követett el hszincsiangbeli ujgur muzulmánok, valamint más általános és vallási kisebbségek tagjai ellen. PengPeio külügyminiszter rámutatott, hogy ezek a cselekedetek sértést jelentenek a kínai emberek és a világ civilizált országai számára, A CCP-nak felelősséget kell vállalnia.

Pompeo külügyminiszter a nyilatkozatban egyértelműen kijelentette: “Legalább 2017 márciusa óta a kínai kommunista kormány több mint egymillió ujgur muzulmánt őrizetbe vett, sok fogvatartottal kínzott és kényszermunkát végzett, és szigorúan korlátozta vallásuk vagy meggyőződésük szabadságát. A szólásszabadság és a mozgásszabadság. A második világháború végén a nürnbergi tárgyalás büntette azokat a bűnözőket, akik emberiség elleni bűncselekményeket követtek el, és most ugyanazok a szörnyű bűncselekmények történnek Xinjiangban.”

A CCP kényszersterilizálási és abortuszintézkedéseket is elfogadott az ujgur nőkkel szemben, arra kényszerítve őket, hogy nem ujgurokat vegyenek feleségül, és az ujgur gyerekeket elvegyék családjaiktól. Ki kell irtani őket. “A nemzetközi egyezmények szerint a népirtás” egy nemzet, faj, faji vagy vallási csoport teljes vagy részleges megsemmisítésére irányul.

A CCP nem csak megtagadta a nemzetközi megfigyelők akadálytalan belépését Hszincsiangba, hanem megbízható jelentéseket is visszautasított a helyszínen romló helyzetről. Ehelyett hazugságokat szőtt az oktatásban, terrorizmus elleni küzdelemben, a nők autonómiájában és a szegénység enyhítésében részt vevő boldog ujgurokról.

Pompeo külügyminiszter felszólította a CCP-t, hogy haladéktalanul engedje szabadon az összes fogvatartottat, és hagyja abba a bűncselekmények folytatását. Azt is javasolja, hogy minden transznacionális intézmény és az érintett igazságügyi intézmény működjön együtt az Egyesült Államokkal az elszámoltathatóság előmozdítása érdekében a CCP brutális cselekedetei miatt.

Válaszul a washingtoni kínai nagykövetség ugyanezen az estén kiadott egy nyilatkozatot, amelyben azt mondta: “A Hszincsiang-i úgynevezett népirtás csak hazugság. Hszincsiang és ujgurok teljes népessége 2010-től 2018-ig növekedett. Hszincsiang politikája a” terrorizmussal “függ össze. “Az izmok és a szélsőségek közötti harc része. Ezek az intézkedések bebizonyosodott, hogy jól szolgálják a hszincsiang helyzetet, és figyelemre méltó eredményeket értek el.”A washingtoni kínai nagykövetség a Twitteren ebben a hónapban kijelentette, hogy az ujgur nők “felszabadultak” és “már nem gépek csecsemőkészítésre”. A Twitter ezt követően törölte ezt a megjegyzést, és azt mondta újságíróknak, hogy a bejegyzés megsértette az “embertelenítés” tilalmát. Nyilvánvaló, hogy a Twitter nem ellenzi a Trump-kormányt a Kínai Kommunista Párt emberi jogi kérdésében.

 A szerkesztő véleménye:

 A mandátumának lejárta előtti napon Pompeo külügyminiszter határozza meg, hogy a CCP emberiség elleni bűncselekményeket és népirtást követett el Hszincsiang népe ellen.  Több mint 30 éve véget ért az 1989-es diákmozgalom óta,  A nyugati politikusok az emberi jogokat politikai alkupozíciónak tekintik, a átalakulását a kifejezett elítéléstől és a titkos keveredéstől az érdemi mennydörgésig, Pompeo külügyminiszter a kommunizmus igazi kiirtója.

Ezenkívül a Külügyminisztérium minden körben és az Egyesült Államokban a két fél ellentmondásmentes, A CCP emberi jogainak megsértésének áttörési pontjaként.  Ismertesse meg a világ népével az igazságot arról.  hogy a CCP eltitkolja az emberekkel szembeni brutális bánásmódját,  Nem csak rájött,  hogy a CCP megsértette a nemzetközi jogot, hanem bűnözői csoportnak is tekinthető, amely veszélyezteti az egész világ országainak biztonságát.  És a CCP biológiai fegyvereinek előállítása több mint 2 millió életet okozott a világon.   A Pompeo miniszter által a nyilatkozatban említett Nürnberg Bírósági tárgyalás a második világháború befejezése után zajlottak. Miután háborús bűncselekmények, béke és emberiség elleni bűncselekmények miatt indítottak büntetőeljárást, a német nác vezető tisztségviselőit a nürnbergi Nemzetközi Katonai Törvényszéken (IMT) bíróság elé állították. Úgy gondoljuk, hogy nincs messze az a nap, amikor a kínai kommunista párt banditáinak nagy családjait a világ népe fogja megítélni Nürnbergben.

原文:

0
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

喜马拉雅巴黎七星农场

欢迎战友加入我们: https://discord.gg/mM4pXyJJAx Jan. 20