Az Amerikai első hölgye elítéli a Capitolium elleni támadást január 6-án

By 洛夫斯基灭ССР 翻译: 永远的诺亚方舟

图片: CBS News

Január 11-én az Egyesült Államok első hölgye, Melania Trump beszédében azt mondta: “Csalódott vagyok a múlt héten történtek miatt. Szégyellem, hogy ezek a tragikus események elhúzódnak. Obszcén pletykák, indokolatlan személyes támadások, valamint a relevanciát és a napirendet keresők hamis és félrevezető vádjai. Ezúttal csak azért, hogy meggyógyítsuk hazánkat és polgárait. “

Melania úgy véli: “Az Egyesült Államokat civilizált módon kell meggyógyítani. Ne kételkedjen, teljesen elítélem a Capitoliumban történt erőszakot. Az erőszak elfogadhatatlan.”

Felszólította az amerikai embereket, hogy hagyják abba a kegyetlenséget, és azt javasolta, hogy soha ne vonjanak le következtetéseket az emberi színek alapján, és ne a politikai ideológia különbségeit használják agresszió és düh okaként. Ezenkívül Melania részvétét fejezte ki azoknak a családoknak, akik életüket vesztették a zavargásokban.

Az amerikai elnökválasztást 2020. november 3-án tartották, de a szavazatok számlálásának ideje késik.

2020 decemberének közepén az 50 amerikai állam és a Columbia körzet választókollégiuma megerősítette Joe Biden demokrata jelöltet az Egyesült Államok új elnökeként. Az elektorok szavazatát január 6-án a washingtoni Capitoliumban kellett volna megtartani. De mivel Trump elnök támogatói elfoglalták az épületet, a bizonyítékok meghallgatására szolgáló ülést félbeszakították. Különösen a jelenlegi elnök támogatói harcoltak a rendőrséggel és betörtek a Capitoliumba, megzavarva az amerikai kongresszus üléseit. A támogató kilétét  és az ügy igazságát Kivizsgálás alatt.

Biden beiktatását január 20-ra tervezik.

A január 6-i kongresszusi megszállási incidens után az első hölgy először merészelt igazságszolgáltatás szemszögéből beszélni, nem nehéz belátni, hogy Trump elnök családja hagyományosan konzervatív. A családi harmónia és az értékorientált igazságosság az az élet, amelyre az emberek vágynak, míg a Biden család paráznaságát és korrupcióját az emberek megvetik. Trump elnök végül megnyeri a választásokat. Ez az emberek kívánsága!

原文:

0
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

喜马拉雅巴黎七星农场

欢迎战友加入我们: https://discord.gg/mM4pXyJJAx Jan. 13