Pelosi ismét javasolta Trump eltávolítását a posztról, Trump leleplezi a Pelosi bűncselekmény családját

撰稿:白雪

翻译:永远的诺亚方舟

图片: sherbrooktimes

Tegnap Nancy Pelosi ismét megemlítette Trump felelősségre vonását.Sokan nem értették, hogy január 20-án a hatalomátadásról még több mint egy tucat nap van hátra. Miért olyan türelmetlenek?

Ma kora reggel a parleri Trumpról készült fotó megértheti velünk, hogy Pelosi félt a hosszú éjszakáktól. Az alábbiakban Trump tweetjének fordítása található.

Állítólag Nancy Pelosi apja, Thomas D’Alesandro Jr. hírhedt tömeg volt a marylandi Baltimore-ban töltött hivatali ideje alatt. Benjamin “Benny Trotta” Anjian Ao és más alvilági alakok állandó társa. D’Alesandro 1938 és 1947 között öt cikluson át, 1947 és 1959 között három cikluson át Baltimore polgármestere volt.

A Pelosi tulajdonában lévő Goat Hill Pizza gyermekkereskedelemmel gyanúsítható. 2012.11.02. Nancy titokban gyűjt forrásokat az iszlamisták és a HAMAS leányvállalatai számára.

  Pelosi fiát, ifjabb Paul Pelosi-t 2014-ben értékpapír-csalással vádolták.

Pelosi testvérét, Franklin D. Roosevelt Alessandrót azzal vádolták, hogy 1953-ban nemi erőszakos perben, és hazudott, A pletykák szerint rengeteg pénzt költött arra, hogy megmentse a csoportos nemi erőszak vádjával.

Férj Paulnak számos vállalkozása van, köztük egy San Francisco-i befektetési társaság. Nettó vagyona 2014-ben elérte a 202 milliót.

 Trump azt kiáltotta: Amerika, nézd meg Pelosi bűnöző családját. Ossza meg gyorsan és vadul a fenti információkat.

0
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

喜马拉雅巴黎七星农场

欢迎战友加入我们: https://discord.gg/mM4pXyJJAx Jan. 08