Trump elnök szankciókat jelent be nyolc kínai fizetési szoftver ellen, beleértve az Alipay-t is

作者:辛丑灭共年      

翻译:永远的诺亚方舟

图片: BLOOMBERG

Az evangélikus hírügynökség amerikai keleti idő szerint január 5-én este szerint Trump elnök egy elnöki rendelettel kihirdette a fizetési szoftverekkel szembeni szankciókat nyolc CCP-országban, köztük az Alipay, a WeChat és a QQ Wallet, és kijelentette, hogy ezeket a szoftvercégeket 45 napon belül be kell tiltani. Fizetési üzlet. Mi a jelentősége ennek a megrendelésnek?

A gazdaság egy ország éltető eleme, és egy ország gazdasági fejlődése meghatározza népének életminőségét és technológiai színvonalát. A CCP mindig beszivárgást és más eszközöket alkalmazott a tudomány és a technológia ellopására a fejlett országokból. A CCP pénzügyi rendszere többnyire ellopja az amerikai technológiát. Amíg az Egyesült Államok szankciókat hirdet, addig a CCP gazdasága gyorsan összeomlik.

A múlt héten Trump elnök szankciókat jelentett be a Kínai Kommunista Párt bankjaival szemben. Most van az elektronikus fizetés korszaka. Az első dolog, amit meg kell tenni a CCP megölése érdekében, a pénzügyi mentőkötél!

Az amerikai döntés kétségtelenül súlyos kalapács a CCP számára. A fizetési rendszerrel szembeni szankciók csak a szétválasztás első lépései, a következő lépés a CCP kiszorítása az amerikai dollár fizetési rendszerből. A KKP alig várja a digitális valuta bevezetését, amelynek célja az amerikai dollár megölése. Ha a pénzügy nem tud körözni, akkor a digitális valuta valóban értelmetlen szám lesz.

A pénzügyi szétválasztás nem csupán a CCP pénzügyeinek korlátozása, hanem háború, az igazság és a gonosz közötti végső verseny. Mnuchin amerikai pénzügyminiszter felszólította a New York-i tőzsdét, hogy továbbra is hajtsa végre a China Telecom és más vállalatok kötelező kivezetését. Mindennek végső célja a kommunizmus teljes felszámolása. Mi is úgy gondoljuk, hogy az igazságosság végül megszünteti a rosszat.

原文:

0
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

喜马拉雅巴黎七星农场

欢迎战友加入我们: https://discord.gg/mM4pXyJJAx Jan. 06