A CCP 22 év után ismét felvetette az élelmiszer-problémát, újabb kliséshullámot dobtak el, a Menekülj és kerüld újra a felelősséget

By 路德社精选

翻译: 永远的诺亚方舟

图片: Epic Economist

Lesznek problémák a Kínai Kommunista Párt ételeivel? Az elmúlt 1959 és 1961 között a CCP hivatalos úgynevezett “hároméves természeti katasztrófák” történelmi adatai azt mutatták, hogy gyakran előfordultak olyan természeti katasztrófák, mint az időjárás és a környezet, és nemzeti szinten nagyon súlyos katasztrófák nem léteztek, tehát ez egy normális év. Végül azonban három oka van az emberi tragédia következményeinek:

1. Megkezdődött a nagy ugrás, a vidéki területek fiataljait és középkorújait vidékről telepítették át, és nagy számú termőföldet hagytak el, ami a termelés jelentős csökkenését eredményezte.

2. Törölje a Központi Katasztrófavédelmi Bizottságot és meszelje ki a békét.

3. A kínai-szovjet kapcsolatok megromlottak, és nagy mennyiségű ételt és forrást használtak fel külföldi országok megsegítésére, kegyetlenül elnyomva az igazságot.

A közelmúltban a CCP propagandagépezete ismét beszámolt az élelmiszerproblémáról. Xi Jinping azt mondta, hogy meg kell ragadnia az élelmiszerbiztonság terén tett kezdeményezést, fel kell gyorsítania a kulcsfontosságú agrártechnológiai kutatások előrehaladását, és mindig emlékeznie kell az 1,8 milliárd mu termőföld vörös vonalára, amely valóban régi!  Az egyik kedvenc idézetem Kissinger mondata az 1970-es években: “Aki ellenőrzi az olajat, az ellenőrzi az összes országot,  Aki ellenőrzi az ételt,  ellenőrzi az embereket.”  A valóság az, hogy Kissinger segítette a Kínai Kommunista Pártot az Egyesült Államok kékaranyának, 3F befejezésében, és biológiai és vegyifegyver-háborút indított az Egyesült Államok ellenőrzése érdekében.  kongresszus, a Legfelsőbb Bíróság, a Fehér Ház, az állam kormányai, az Egyesült Államok árulása és a Trump elnök ellen indított offenzíva meglepte az embereket.  hogy ez az Amerikai Egyesült Államok, amit ismerünk?

A CCP szeret elköltözni az ABCD-ből, a négy nagy nemzetközi gabonakereskedőből és a Monsanto-ból. E vállalatok ambíciói és kapzsisága miatt a CCP mezőgazdasága mindig is gyenge volt.  Ha azonban összehasonlítjuk a CCP behatolását az Egyesült Államokban, akkor a négy fő gabonakereskedő elrendezése a KKP-ban nem túl nagy kép. Sőt, a CCP hosszú távú kínai-külföldi közös vállalkozásai, a technológiaátadás és a lopások súlyos veszteségeket okoztak az európai és amerikai vállalatok számára, és számos munkahely megszűnt. Ez a gyakorlati következmény.

2001 márciusában a Monsanto és a China Seed Corporation közös vállalkozást alapított “China Seed Tika Seed Co., Ltd.”. Kína a fő részvényes. A CCP jóváhagyása és jóváhagyása nélkül jöhetnek be ilyen vállalatok? Miért építsünk tűzfalat? Milyen előnyök vannak? Bejöhetnek, és megoszthatják a zsákmányt a tolvajjal. Az igazság olyan egyszerű és durva.

Az ABCD bevételei az elmúlt öt évben (2014–2018) több mint 76 milliárd USD-vel csökkentek. Ezek mind bizonytalanok. A túl alacsony élelmiszer-válság képzeletbeli ellenségeinek tekintik őket. Jelenleg a hazai élelmiszer-szükséglet 20% -a Behozatal, a CCP által létrehozott különféle katasztrófák, valamint az Egyesült Államok és a világkoalíciós erők által a CCP ellen bevezetett gazdasági, technológiai és kereskedelmi szankciók biztosak abban, hogy az idei élelmiszer veszélyben van!

A CCP nagyszámú ingatlanprojektje és arcprojektje sok kárt okozott a szántóföldeken,  Ugyanakkor a különböző ipari fejlesztési zónák föld-, víz- és levegőszennyezést okoztak, ami gyengítette a mezőgazdasági termelési kapacitást.  Minden bolond megértette, hogy egy hektár földterület beültetése sokkal kevésbé jövedelmező, mint egy gyárban dolgozni.  Tolvaj, aki ellopja az ország gazdagságát pénzzacskóinak feltöltésére szolgálnak, a parasztok egymás után az összes kapcsolat legnagyobb áldozataként léteznek, amíg be nem esnek a mélység mocsárába, és a mocsárban lévő krokodil könnytálcájának kínai eledelévé válnak.

原文:

0
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

喜马拉雅巴黎七星农场

欢迎战友加入我们: https://discord.gg/mM4pXyJJAx Jan. 03