Az igazság a CCP vírusról – a Nyugat felébred

By 秘密翻译组

翻译: 永远的诺亚方舟

图片: Blurred Culture

A Fox News beszámolt arról, hogy a The New York Times és a ProPublica által közösen közzétett új bizonyítékok megerősítik, hogy a CCP a járvány kezdete óta megpróbálja elrejteni a világ elől a CCP vírusra vonatkozó információkat.

Február 7-én Li Wenliang orvos egy WeChat-csoportban közölte a járvány igazságát, és később a CCP meggyilkolta. Amikor a kínai Hubei tartomány Wuhan központi kórházában dolgozott, Egyszer egy új típusú súlyos akut légúti szindrómát, az úgynevezett “SARS” -ot kezelte, amely szintén Kínából származott 2002-ben.

A netes felhasználók széles körben terjesztették a 34 éves orvos korai halálának hírét olyan közösségi médiában, mint a Weibo és a WeChat, és a CCP hidegen kezelte.

A Time magazin arról számolt be: “A CCP elrendelte a híroldalak számára, hogy ne tegyenek közzé push értesítéseket, hogy a nyilvánosság ne lássa az információkat Li Wenliang haláláról. A CCP azt mondta a közösségi platformoknak, hogy fokozatosan távolítsák el Li nevét az aktuális témaoldalról. Aktiváltak egy nagy, öt centes hadsereget is, Az, hogy hülyeségeket beszélünk a megjegyzés területén,  megakadályozza az embereket abban, hogy információkat szerezzenek az igazságról.

A Kínai Kommunista Párt Internetes Szabályozó Ügynöksége, a kínai Hang zhoushi Hálózati Igazgatóság Hivatala, A vírusvizsgálta összesen több mint 3200 utasítást és 1800 feljegyzést adtak ki – Mindezeket az információkat a Kínai Kommunista Párt hackerszervezete szivárogtatta ki.

A nyomozócsoport arra figyelmeztetett, hogy a CCP az online beszédmód manipulálásával beszivárog a médiába, lehetővé téve a hírmédiának, hogy elmélyítse a nyugati demokráciák társadalmi különbségeit.”

 Januárban, még mielőtt a CCP vírust teljesen megértették volna, a CCP túlórákon kezdett dolgozni, hogy félrevezesse a világot és elrejtse a járvány súlyosságát. Ennek eredményeként a világ elvesztette a legjobb lehetőséget a globális járványok megelőzésére.     

Most a bal, a jobb és a semlegesnek egyesülnie kell, és felelőssé kell tennie a CCP-t obszcén viselkedéséért, hogy megvédje arculatát, amely végzetes veszteségeket okozott az egész világnak.

Megjegyzés: Erről a jelentésről a Fox News számolt be, de a The New York Times és a ProPublica információit idézte. Különösen a cikk végén felszólította az Egyesült Államok összes frakcióját, hogy egyesüljenek és küzdjenek a vírus ellen. A forrás – a CCP. Bizonyítja, hogy a nyugati közvélemény és a különféle erők felébredése, a CCP által létrehozott és felszabadított vírus, valamint a járvány igazságának szándékos eltitkolása miatt a vírus elterjedt az egész világon.

Karácsonykor ebben az időben a mutáns járvány ismét beindul. Néhány európai ország és Japán végrehajtotta a maximális “blokád” politikát. Az Egyesült Államok az ország, ahol a legtöbb megerősített és elhunyt eset fordul elő a világon. Ha ez folytatódik, A világgazdaság a mélybe zuhan.

A hírek forradalom az koronavírus szóló igazságot terjesztette a világra, és az igazság élén állt. A folyamatos fellebbezések végül a nyugati élet minden területén konszenzust nyertek. A vírus minden forrása a CCP. Guo úr egy nemrégiben készült videóban elárulta, hogy 120 ország arra kérte a CCP-t, hogy felelős legyen a koronavírus és alaposan vizsgálja ki a vírus igazságát.

原文:

Disclaimer: This article only represents the author’s view. Gnews is not responsible for any legal risks.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

澳喜农场欧洲部

欢迎战友加入我們: Discord 群: discord.gg/mM4pXyJJAx 電報群: t.me/parissevenstars t.me/himalayaparis Dec. 27, 2020