London lesz a következő Wuhan?

撰稿: Runaway

翻译: 永远的诺亚方舟

图片: Sky News

A COVID-19 vírus fertőzőbb változata által okozott esetek megugrásának eredményeként Boris Johnson brit miniszterelnök bejelentette, hogy december 20-tól London és az Egyesült Királyság déli része karácsony alatt teljesen blokkolva lesz. Azonnal Kanada, Olaszország, Belgium, Hollandia és más európai országok blokkolták az Egyesült Királyság határát. Attól tartva, hogy a francia határ is lezárul, a londoni St. Pancras pályaudvaron az emberek szorongás várják az utolsó Párizsba tartó vonatot.

Ebben az időben, karácsony előtt, a hagyományos nyugati ünnep, az emberek vagy a családok újra találkoznak, vagy a párok nyaralnak. Ez az egész évben a legforgalmasabb utazási évszak. Sajnos a mutált vírus elterjed az egész világon. Jelenleg Olaszországban, Dániában, Hollandiában és Ausztráliában találtak mutált vírusokat, amelyek megfelelnek az Egyesült Királyság vírusainak.

Ez nemcsak arra a CCP vírusra emlékeztet minket, amely Wuhanban a kínai holdújév előtt, 2020 elején tört ki. A járvány kitörésekor, bár Wuhan zárt irányítást hajtott végre, a világ más részeire indított járatok továbbra is működtek. Ezt a lépést tekintik az egyik fő oknak, amiért a CCP szándékosan szabadította fel a vírust és világméretű járványt okozott. Mivel a CCP szándékosan leplezte a járványt, a világ akkoriban nem volt védett a vírussal szemben, ami a járvány és az azt követő globális gazdasági recesszió kontrollálhatatlanságát okozta.

Ha a wuhan kitörés által okozott globális vírusjárvány a CCP biológiai és vegyifegyver-támadásának első hulláma, amelynek célja a világgazdaság legyőzése és az amerikai választások megnyerése, akkor azt egy fertőzőbb vírussal indítják Londonban, még mielőtt sikerrel járna? A támadások második hulláma elkeseredett küzdelem? Most az egész világ nagy reményeket fűz az oltásokhoz, naiv módon azt gondolva, hogy az oltások véget vethetnek a járványnak. Lehetséges, hogy a mutált vírus magasabb fertőzőképességének tudatlansága miatt a világméretű járvány újra kontrollálhatatlanná válik? A 2020-as tavaszi fesztivál a legszomorúbb tavaszi fesztivál Wuhan és még az egész kínai nép számára is. Életek tízezrei tűntek el. Az embereket újévre otthon bezárják. 2020 karácsonyának kell lennie a legkiábrándítóbb karácsonynak a londoni és a világon élő emberek számára.

A CCP évtizedek óta keményen dolgozott, és aprólékosan, korlátlan hadviselést folytatott azzal a szándékkal, hogy minden titkos eszközt felhasználjon az Egyesült Államok legyőzéséhez és a világ meghódításához. A CCP vírus az a biológiai és kémiai fegyver, amelyet végső csatája bocsátott ki, ugyanúgy, ahogy a Pandora ládáját nem lehet bezárni a kinyitása után. 

Az Egyesült Államokban az erős erők, amelyeket a hírek forradalma segített, rájöttek, hogy a CCP felszámolása az egyetlen lehetőség század katasztrófájának megoldására. Az igaz erők  összegyűltek, és az emberiség számára maradt az idő korlátozott. Remélem, Wuhan tragédiája nem ismétlődik meg karácsonykor Londonban és a világban.

原文:

Disclaimer: This article only represents the author’s view. Gnews is not responsible for any legal risks.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

澳喜农场欧洲部

欢迎战友加入我們: Discord 群: discord.gg/mM4pXyJJAx 電報群: t.me/parissevenstars t.me/himalayaparis Dec. 23, 2020