Amerikai földbiztonsági miniszter: A CCP és nem Kína teljes mértékben megtámadta az Egyesült Államok hazáját és népét

作者: 程万里

翻译: 永远的诺亚方舟

图片: ABC News

2020.december 21-én, keleti idő szerint, Chad Wolf amerikai belbiztonsági miniszter fontos beszédet mondott. A fő tartalom a következő: Ma hazánk békéjét és jólétét fenyegető fenyegetés főként Kínából származik.

Egyértelműnek kell lennie, hogy az a kínai fenyegetés, amelyről beszélek, Peking vezetésére vonatkozik, nem pedig a kínai emberek. A kínai népet kormányuk és totalitárius uralmuk elnyomja, a CCP a kommunizmust tekinti irányadó ideológiának, hogy Kínában érvényesüljön a volt Szovjetunió ideológiájával együtt. 

Kína a szabad és nyitott gazdaságot és a demokratikus világot politikai és ideológiai fenyegetésnek tekinti, és saját elképzeléseik, központosított és tekintélyelvű uralmuk szerint alakítják át a világrendet.  Egy olyan világ felépítéséhez, ahol a CCP eldönti, ki nyer és ki veszít, minden döntés és cél a CCP rendszerének fenntartása, nem pedig a kínai emberek segítése.  Ez a tudatos gondolkodásmód vezérli a CCP viselkedését, A Földünkön fenyegetik gazdaságunkat, népünket és életünket,  Ami még súlyosabb, hogy aljas eszközökkel megrontják a nyugati országok stabilitását. 

A CCP nemcsak tisztességtelenül versenyez, hanem aláássa a nemzetközi rendet is, ahelyett, hogy szembeszállna velünk a hagyományos harctéren, titkos dezinformációkból háború indít.  Szétesik bennünk belülről, és a következmények elegendőek ahhoz, hogy minden amerikai aggódjon.  

A CCP totalitárius ideológiája Kína rosszindulatú támadásaihoz kapcsolódik. Ezt a koncepciót előfeltételnek tekintik. A CCP hisz a célok elérésének gátlástalan eszközeiben, nem beszélve arról, hogy kinek okoznak kárt.  Függetlenül attól, hogy a világon több milliárd ember szembesül az új koronavírus veszélyével, az elfojtott kínai emberek is, akik nem képesek szabadon terménység.  a kínai emberek, akik nem tudnak vallás szabadság, akik nem tudnak szabadon beszélni, és akiket embertelenül elpusztít a kormány. 

És ez az ideológia a tényleges cselekedetekben meghatározza a CCP Egyesült Államok felé irányuló stratégiáját is.  Egyenesen fogalmazva, ez egy totalitárius ország, ahol a politikát, a technológiát, a gazdaságot, az erőforrásokat és az ipart monopolizálja a CCP, akik figyelmen kívül hagyják az emberi jogokat és a méltóságot, és attól tartanak, és olyan emberek, akik félnek attól, hogy a kormány üldözi őket. 

Ezek együttesen komoly veszélyt jelentenek a kínai rezsimre az Egyesült Államok és a világ számára.  Ezek lehetővé teszik a CCP számára, hogy aláássa a szabadság és a demokrácia értékeit, beleértve a szabadságot, az egyenlőséget, az őszinteséget és az átláthatóságot. 

A CCP-kormány teljes körű politikai, gazdasági és kulturális támadást indított hazánk és népe ellen, itt az ideje, hogy felismerjük ezeket és a CCP jellegét, és visszavágjunk ellenük. 

Ez az első alkalom a történelemben, amikor az amerikai tisztviselők elválasztják a CCP-t a kínai néptől, és ez az első alkalom, amikor az amerikai tisztviselők kijelentik, hogy a fenyegetés a CCP-ból származik.

Úgy gondolom, hogy az Egyesült Államok további álláspontokat és intézkedéseket fog hozni, és ezt Guo úr szavaival foglalja össze: Mennydörgés, tényleg itt van.

原文:

Disclaimer: This article only represents the author’s view. Gnews is not responsible for any legal risks.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

澳喜农场欧洲部

欢迎战友加入我們: Discord 群: discord.gg/mM4pXyJJAx 電報群: t.me/parissevenstars t.me/himalayaparis Dec. 22, 2020