Fokozott az emberek félelme az új koronavírus, Boris Johnson hétfőn rendkívüli ülést tart

作者: Naughty    

翻译: 永远的诺亚方舟

图片: The Guardian

December 21-én a CNN arról számolt be, hogy miközben a világ kormányai fokozzák az új koronavírus mutációja gyorsan terjedő  megfékezésére irányuló erőfeszítéseiket, Boris Johnson brit miniszterelnök várhatóan hétfőn rendkívüli miniszteri ülést rendez.

Amióta a új koronavírus mutációja először az Egyesült királyságban fedezték fel, az országok megkezdték az Egyesült királyságból induló járatok korlátozását, és az Egyesült királyság járatait Európa nagy részeire és a világ más részeire a levág.

A szombaton tartott sürgősségi sajtótájékoztatón Johnson elmondta, hogy az új vírus mutációja 70%-kal magasabb  mint a korábbi új koronavírus, ami Londonban és Délkelet jelentős növekedéséhez vezetett. Johnson elmondta, hogy szigorítani fogják ezeknek a területeknek a blokádját.

Ezek a korlátozások új káros hatásokat hoznak a karácsonyra. Az északi féltekén a tél beköszöntével az Ázsiától Európáig tartó tartókormányok ismét megerősítették a társadalmi távolságtatás és egyéb ellenőrzéseket, valamint megújították a zárolása intézkedéseket a COVID-19 esetek rohamára reagálva.

A jelentések szerint az Egyesült Királyságon kívül Dánia, Olaszország, Hollandia és Ausztrália, egyaránt felfedezte az új koronavírus mutáció.

原文:

Disclaimer: This article only represents the author’s view. Gnews is not responsible for any legal risks.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

澳喜农场欧洲部

欢迎战友加入我們: Discord 群: discord.gg/mM4pXyJJAx 電報群: t.me/parissevenstars t.me/himalayaparis Dec. 21, 2020