Az amerikai külügyminisztérium figyelmeztetést adott ki-A kínai kommunista párt valódi fenyegetést jelent

By 西班牙巴塞罗那喜悦农场  

译者: 永远的诺亚方舟

图片: Reuters

Spanyolország, 2020. December 17. / xixi News, az Egyesült Államok külügyminisztériuma három tweetet adott ki arra figyelmeztetve, hogy a kínai kommunista párt (CCP) fenyegetést jelen az Egyesült Államok számára.

A külügyminisztérium első tweetje egy fénykép volt. Az elnök megerősítette, hogy az Egyesült Államok szuverén ország, és hogy az amerikai polgárok biztonsága és szabadság az elsődleges gond.

Ezután az Egyesült Államok külügyminisztérium egy tweetet. amely Pompeo államtitkár beszédét mutatja be, Elmondta, hogy Xi Jinping kínai elnök “mindannyiunkba odafigyel”. Valójában a szabad világ összes országa Sokáig tartott megérteni a CCP pályáját.

A Harmadik tweet: “A kínai kommunista párt valódi fenyegetést jelent. Reméljük, hogy a kínai kommunista párt ugyanúgy belép a világ színpadára, mint más országokat kérünk”.

A ma reggel közzétett negyedik tweet megvitatta a CCP nemzetbiztonságot fenyegető, az Egyesült Államok pénzügyi piacával kapcsolatos fenyegetését.

A kínai kommunista párt amerikai nemzetbiztonságot fenyegető fenyegetése kiterjedt pénzügyi piacainkra és kihatott az amerikai befektetőkre. Tudja meg, hogyan támogatják a fő indexre beáramló alapok a katonai termelésben és az emberi jogok megsértésében részt vevő Kína vállalatokat.

A CCP mindannyiunkat figyel, és uralkodni akarnak a világon. Az Egyesült Államok felismerte a CCP nagy fenyegetését, és az Egyesült Államok nem maradj csöndben.

原文:

Disclaimer: This article only represents the author’s view. Gnews is not responsible for any legal risks.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

澳喜农场欧洲部

欢迎战友加入我們: Discord 群: discord.gg/mM4pXyJJAx 電報群: t.me/parissevenstars t.me/himalayaparis Dec. 17, 2020