A Tedros Adhanom terrorista ellen eljárás indul

By 秘密翻译组G-Translators          

翻译: 永远的诺亚方舟

图片: Bloomberg

(Simon Kent) beszámolója szerint (Breitbart-hírek): Tedros Adhanom, az Egészségügyi Világszervezet (WHO) vezetője ellen eljárást indítottak az etióp biztonság erők vezetésében való részvétele miatt.

A múlt hónapban az etióp hadsereg vezérkari főnöke felkérte Tedros, hogy mondjon le kinek a vezetőjéről WHO.

A jelentés rámutatott, hogy Tedros Etiópia külügyminisztere volt az etiópiai “Kommunista Di Gelei Népi felszabadítása Front” fő uralkodási időszakában. Érdemes megjegyezni, hogy az Egyesült Államok a “Di Gelei Népi Felszabadítási Frontot” globális terrorszervezetként sorolta fel.

 David Steinman közgazdász panaszt nyújtott be a The Times-bán a hágai Nemzetközi Büntetőbírósághoz, azt állítva, hogy Tedros az etióp biztonsági erők kulcsfontosságú döntéshozókat., Az erő fellépése a következőket foglalja magában: öles, önkényes fogva tartás és etiópok kínzása. Ezen túlmenően Tedros véres kezei a környező területekre is kiterjedtek. A Times arról számolt be, hogy a Tedros felügyelte az “Amhara, Corso, Oromo és Szomália törzsek tagjainak meggyilkolását, minden vagy Részben elpusztítani ezeket a törzseket”. Dávid hozzátette, hogy az Egyesült Államokban készült jelentés felsorolta a többi rögzített bűncselekményét is.

2017-Ben Tedros a jóakaratú nagykövetnek nevezte ki a Zimbabwei Robert Mugabér, de bosszantó, hogy Róbert valójában a legfőbb tettes Zimbabwe egészségügyi szolgálatainak és súlyos jogsértések miatt. A kritika miatt Tedros visszavonta Róbert jóakaratú nagyköveti címét.

Végül, a CCP-vírus idei kérdésében Trump elnök azzal vádolta, hogy együttműködik a CCP-val, Szándékosan eltitkolni az igazságot a CCP vírusról, és felelőtlen a világ számára.

Megjegyzés: A cikk felsorolja Tedros különféle gonosz tetteit a múltban, amelyekről elmondható, hogy gyilkos démon és a terrorizmus szóvivője. Nehéz elképzelni, mindenféle terrorista tevékenység mögött, amely elpusztítja az emberiséget, az Egészségügyi Világszervezett vezetőjének árnyéka áll. Nem csoda, hogy csak ez a fajta gonosz ember keveredik a CCP-val hogy fedezze a CCP-vírus általi felhasználását az egész emberiség meggyilkolására.

原文:

Disclaimer: This article only represents the author’s view. Gnews is not responsible for any legal risks.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

澳喜农场欧洲部

欢迎战友加入我們: Discord 群: discord.gg/mM4pXyJJAx 電報群: t.me/parissevenstars t.me/himalayaparis Dec. 16, 2020