Geproduceerd door de meertalige groep van VOG: Pompeo : De toespraak van Pompeo Georgia Tech onthulde dat de NAVO zich van de traditionele confrontatie met Rusland en de Sovjet-Unie naar een confrontatie met de CCP heeft verschoven..

De toespraak van Pompeo Georgia Tech onthulde dat de NAVO zich van de traditionele confrontatie met Rusland en de Sovjet-Unie naar een confrontatie met de CCP heeft verschoven. De NAVO-bijeenkomst van vorige week heeft bijna de helft van de tijd genomen om te bespreken hoe ze de CCP verder moeten aanpakken. Hij zei ook dat de CCP en Xi Jinping hun autocratische model wilden opleggen in de Verenigde Staten en de rest van wereld. Alhoewel het model van de CCP uiteindelijk zelf zal instorten, kunnen de Verenigde Staten niet gewoon afwachten, ze hebben ook de plicht om zichzelf te beschermen.

Disclaimer: This article only represents the author’s view. Gnews is not responsible for any legal risks.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

MG 澳喜农场多语组

澳喜多语组诚招有各语种翻译,校对及视频制作。加入我们:https://discord.gg/P4bFqqnX 请关注我们的盖特 @MLGHA @MG7Star @MGGermanHA @MGRussianHA @FrMultilingual @MGnederlandsHA @MGMongolianHA @MGsvenskaHA @MGHungarianHA Dec. 16, 2020